fbpx

Marec – mesec žena v Termah Tuhelj

Novice

Rezervirajte se in praznujte ženstvenost v mesecu žena v Termah Tuhelj.

Pozabite na zimo in prebudite pomlad v sebi z neponovljivimi rituali in sprostitvenimi tretmaji.

Nekdo je nekoč rekel, da se življenje ne meri s številom vdihov, ki jih napravimo, temveč v trenutkih, ki nam jemljejo dah. Rezervirajte se in praznujte ženstvenost v mesecu žena v Termah Tuhelj.

Ne zamudite celodnevnega kopanja na Vodnem planetu, sproščanja v Svetu savn, ki ponuja gratis program s čokolado ali s termalnim blatom, izbirate lahko med pedikuro in manikuro; masko za nego obraza, po koncu popolnega dne, ali pa prebudite gurmana v sebi v kraljevskem ambientu Dvorca Mihanović.

Tako izgleda wellness dan v Termah Tuhelj v marcu, mesecu, ki je v tej oazi v srcu Zagorja tradicionalno posvečen ženskam.


Čas je, da se posvetite sebi, se odklopite od vsakdanjika, naredite nekaj za zdravje. Vzemite si vsaj en dan za druženje s prijateljicami. Ladies day ob torkih, od 18. do 22. ure, bo izpolnil vaša pričakovanja in vas napolnil s pozitivno energijo. Aroma programi Sveta savn bodo sprostili napetost v mišicah, vas napolnili s prijetno toplino, sprostili toksine iz telesa in pomladili vašo kožo. Izkoristite strokovno svetovanje in diagnozo kože obraza profesionalne kozmetičarke, vsak novi torek pa boste uživali v posebnih presenečenjih – programu z grozdjem, čokolado ali revitalizirajočimi shake-i.


Terme Tuhelj so pripravile tudi odličen paket Spa sprostitev, ki bo vam in vašim prijateljicam omogočil sproščanje z 20% popusta.

Sledite nam

Oznake

Na vašem družinskem potovanju si vzemite čas za izlet in za spoznavanje okolice hrvaškega Zagorja. Samostojno raziskovanje ponuja posebne čare, preko katerih boste spoznali pravo pravljico na dlani. Ne zamudite raziskovanja hrvaškega Zagorja, ki bo vam in vaši družini prinesla posebna doživetja – zabavni muzeji, prelepa narava in zanimivi dogodki vedno pustijo razlog, da se lahko vrnete. Bodite del Hrvaške, polne življenja, doživetij in prekrasnih spominov.

Vir: HTZ, autor: Milan Babić


Sledite nam


RSS Ustavi se!