fbpx

Mesec žena v Termah Olimia

Aktualno, Novice, Sprostitev

Doživite marec, mesec posvečen ženskam, v najatraktivnejših slovenskih termah!

Doživite marec, mesec posvečen ženskam, v najatraktivnejših slovenskih termah! Zakaj nebi praznovali meseca žensk s prijateljicami, mamo ali sestro?

Zaljubi se vase v Wellnessu Orhidelia. Pregrešno dobre ponudbe na www.terme-olimia.com

V marcu, mesecu ženske energije, pripeljite prijateljico, mamo, sestro ali partnerja na sproščujoče počitnice v Termah Olimia. Ženska moč, nežnost in lepota se odražajo v posebej ustvarjenih paketih, sproščujočih tretmajih ter wellness in spa vsebinah z neverjetno gurmansko ponudbo.

Najboljši wellness v Sloveniji

Posebno doživetje boste izkusili v Wellnessu Orhidelia, uradno najboljšem wellnessu v Sloveniji. Ta vas bo navdušil s čarobno igro črne orhideje, sodobno obliko in razkošnim vzdušjem. Tukaj boste občutili ugoden vpliv olimske termalne vode, savnanje z različnimi savna programi pa je neverjetna izkušnja.

Spa Armonia v Wellness Hotelu Sotelia**** je svet tretmajev, katerim se ne boste mogli upreti. Uživali boste v eni od domačih masaž ‒ Olimia, Armonia ali Vitae, ki vam bodo dale uro čistega užitka in popolne sprostitve, vas napolnile z energijo, dišeča olja pa bodo poskrbela, da bo vaša koža postala žametno mehka. Ljubitelji eksotičnih držav ne smejo zamuditi tibetanskega rituala, havajske masaže, ene od tajskih masaž ali masaže z daljnega vzhoda.

Dan za selfness

Posvetite se sebi, svojim potrebam in željam ter pozabite na zunanji svet. Pri tem vam bo pomagala filozofija selfnessa, preverjena pot do fizičnega, čustvenega in mentalnega ravnotežja. Spoznajte vse o zdravih napitkih, posebno ustvarjenih selfness vadbah, tehnikah in ritualih na dnevu za selfness 16. marca, ki je brezplačen za goste Term Olimia. Poseben gost tega dneva je Tomislav Brumec, znani pranoterapevt, ki že več kot 17 let uspešno zdravi z energijo. Njegovo bioenergijsko zdravljenje je izjemno obiskano, njegova meditacija sprošča, predavanja pa odpirajo srce in bistrijo um.

Stoodstotno brez glutena

Zdrava prehrana, bogata s svežimi in zdravimi živili, je predpogoj za vitalnost in pozitivno energijo. Prebudite gurmana v sebi in pojdite na odlično kulinarično potovanje v Lipo, edino stoodstotno brezglutensko restavracijo v Sloveniji. Ne bo vas pritegnila samo z odličnim izborom hrane, v katerem boste lahko brezskrbno uživali, tudi če ste alergični na gluten, ampak tudi z atraktivno notranjostjo in prijetnim vzdušjem. Je idealno mesto za praznovanje meseca žena.

Ne zamudite FIRST MINUTE popusta za nepozabne PRVOMAJSKE POČITNICE!

Posebej priporočamo ugoden paket v hotelu Breza s kar 30 % popusta in gratis bivanjem za dva otroka in vključenim kopanjem! Nič čakati – hitro rezervirati!

Pričakajte pomlad sproščeni in srečni v mesecu žena v Termah Olimia.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.