fbpx

Nevidni svet vodnih doživetij – Termalija Family Fun!

Aktualno, Sprostitev

Termalija FAMILY FUN predstavlja doslej še neviden svet vodnih avantur, ki nudi zabavo za celotno družino.

V Termah Olimia in Termah Tuhelj poslujejo s strategijo začrtanega razvoja: s široko ponudbo svojih storitev in z vizijo razlikovanja ter prilagajanja tržnim razmeram zagotavljajo pogoje za ustvarjanje novih poslovnih priložnosti. Zavedajo se, da so investicije in kakovost ključnega pomena za doseganje želenih poslovnih rezultatov. Finančni podatki preteklega leta dokazujejo, da so na več kot pravi poti.

V letu 2017 so v Termah Olimia ustvarili slabih 20 mio EUR prihodkov, kar je skoraj 6 % več kot v letu 2016. Največji delež prihodkov predstavljajo prihodki penzionskih storitev v nastanitvenih kapacitetah, kjer so v letu 2017 realizirali skoraj 330.000 nočitev. Kljub temu, da je bilo leto izjemno zahtevno za poslovanje, saj je od marca dalje potekala ena največjih investicij v tem letu v slovenskem turizmu – izgradnja in prenova Wellness centra Termalija – so uspeli povečati število nočitev za cca. 2 %.

Bolj kot na to povečanje, so ponosni na dejstvo, da so gradbišču navkljub na vseh trgih v povprečju uspeli povečati prihodke za več kot 5 %. Tako so ob fizičnem povečanju za nekaj več kot 3.000 nočitev uspeli samo na področju penzionov prihodke dvigniti za več kot 550.000 EUR. Prav tako se zmanjšanje bazenskih površin ni negativno odrazilo na področju števila kopalcev in je terme obiskalo nekoliko več kopalcev kot leto poprej; ustvarili so slabih 490.000 vstopov v bazene, medtem ko so skupno število zunanjih obiskovalcev, predvsem zaradi izredno lepega vremena v poletnih mesecih in večjega obiska v Termalnem parku Aqualuna, celo povečali za dober odstotek.

Tako rekoč je za njimi rekordno leto in leto investicij, saj so z letom 2017 bogatejši za nov adrenalinski tobogan »Black Cannon«, popolnoma prenovljeno Lipo – kavarno, pivnico in restavracijo, luksuzni Glamping resort Olimia in navsezadnje so v tem letu pričeli z izgradnjo novega Wellness centra Termalija.

V letu 2017 so bili priča tudi rekordnemu poslovanju v hčerinski družbi Terme Tuhelj, kjer je bilo ustvarjenih 7,8 mio EUR prihodkov, kar je celo za 14 % več kot v letu 2016. Obenem so ustvarili 12,5 % več nočitev kot v letu 2016, kar pomeni dobrih 120.000 nočitev. V Vodnemu planetu je skozi leto uživalo dobrih 160.000 kopalcev.
V leto 2018 so vstopili še bolj samozavestno, prepričljivo in z dobro popotnico na krilih rezultatov iztekajočega se leta. Tudi to leto bo v znamenju investicij, poleg tekočega poslovanja, pri katerem zaenkrat dosegajo visoko zastavljene cilje. V prihajajočih mesecih zaključujejo eno večjih investicij v zadnjem času – izgradnja in prenova Wellness centra Termalija, obenem bodo prenovili v Termah Olimia še trg vasi Lipa in dodali nove vodne atrakcije v Termalnem parku Aqualuna. Tudi v Termah Tuhelj bodo Vodni planet obogatili z novimi tobogani. Posledično bodo z naštetimi investicijami dodatno povečali zanimanje in obisk obeh destinacij.


Do konca junija 2018 bodo celostno prenovili in posodobili Wellness center Termalija, v katerega bodo vložili deset milijonov evrov. Nova Termalija FAMILY & RELAX bo s privlačno in novo
ponudbo zagotovo prestavila mejnike na področju vodnih doživetij in postavila nove, višje standarde na tem področju.

Sledite nam

Oznake

Termalija FAMILY FUN bo prvenstveno namenjena družinam z otroki, Termalija RELAX pa vsem tistim željnim sprostitve in rekreativnega plavanja.

Prva faza, ki obsega popolno prenovo dosedanjega zunanjega dela Termalije – bazeni in izven bazenski prostori pod nekdanjo tendo – in izgradnja novega kompleksa Termalija FAMILY FUN, je
zaključena. Z marcem pričenjajo drugo fazo, Termalijo RELAX, v kateri bo notranji in zunanji bazen s podvodnimi masažami, slap in počasna reka, vroči jacuzzi, masaže, tepidarij in Kneipp bar.

Termalija FAMILY FUN predstavlja doslej še neviden svet vodnih avantur, ki nudi zabavo za celotno družino. Mogočna vodna oaza, z notranjim in zunanjim bazenom ter amfiteatrom, ob kateri je velik prostor za otroško rajanje z vodnimi pištolami, širokimi tobogani in plezalnimi mrežami. Vrhunec doživetja predstavljata avanturistična tobogana FUN & SPLASH in zabavna plezalna stena nad bazenom s slapovi. Digitalna generacija je vedno bolj zahtevna in išče še več, kajti njim ne zadostuje samo kopanje v bazenu. Tako jih bo izven bazena očaralo multidimenzionalno doživetje v 7D kinu, interaktivne igre, igralne konzole, elektronska košarka in interaktivna tla. Najmlajši bodo uživali v igralnici OLILAND, kjer so inovativna igrala, poligon, stenski vzponi, suhi bazen z žogicami, labirint za premagovanje ovir in otroška plezala. Medtem ko se bodo otroci zabavali v virtualnemu svetu, si lahko starši oddahnejo ob najljubši pijači kar v bazenu, v Aquabaru ali pa izven bazenske trenutke aktivno preživljajo v fitnesu. Vsakega malčka in starše bo navdušil očarljiv svet BABY FUN, saj bodo lahko dojenčki čofotali in se igrali v bazenu z mivko in v zunanjem bazenu s posebnim senčnim jadrom za varnejše kopanje v poletnem času. Veselje mamic bo še toliko večje, saj so zanje namenjeni posebni prostori za dojenje, previjanje in pripravo otroške hrane. Vsi skupaj pa bodo lahko počivali v družinskem počivališču. S tem so starši končno dobili prostor za brezskrben oddih s svojimi malčki.
Svet savn je bogatejši za veliko programsko savno Teater vetra, ki sprejme več sto ljudi hkrati, v sklopu druge faze prenove, pa bosta dodani še dve savni z inovativnim, programskim počivališčem ob kaminu.


Sledite nam


RSS Ustavi se!