fbpx

Okoljevarstveniki zahtevajo, da iz akvarija dubajskega hotela Atlantis osvobodijo morskega psa kitovca

Novice

Dubaj – Dubajski hotel Atlantis, ki je svoja vrata odprl prejšnji mesec, je razburil okoljevarstvenike, ko so v hotelskem akvariju opazili morskega psa kitovca. Drag hotel je dejal, da je morskega psa, ki je zaščitena živalska vrsta, ,,rešil,,. Okoljevarstveniki in prebivalci pa menijo, da bi morali morskega psa, ki so mu nadeli ime Sammy, osvodobiti. […]

DubajDubajski hotel Atlantis, ki je svoja vrata odprl prejšnji mesec, je razburil okoljevarstvenike, ko so v hotelskem akvariju opazili morskega psa kitovca. Drag hotel je dejal, da je morskega psa, ki je zaščitena živalska vrsta, ,,rešil,,. Okoljevarstveniki in prebivalci pa menijo, da bi morali morskega psa, ki so mu nadeli ime Sammy, osvodobiti.

Morskega psa, ki lahko zraste tudi do 12 metrov, so pred šestimi tedni ujeli v bližini dubajske obale.

Foto: Splet

Morskega psa kitovca, ki lahko zraste tudi do 12 metrov, so pred šestimi tedni ujeli v bližini dubajske obale. Vodstvo hotela je sporočilo, da je morskega psa ,,rešilo,,, nekdanji uslužbenci pa so dejali, da so žival pripeljali v akvarij kot turistično atrakcijo…..

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!