fbpx

Okoljevarstveniki zahtevajo, da iz akvarija dubajskega hotela Atlantis osvobodijo morskega psa kitovca

Novice

Dubaj – Dubajski hotel Atlantis, ki je svoja vrata odprl prejšnji mesec, je razburil okoljevarstvenike, ko so v hotelskem akvariju opazili morskega psa kitovca. Drag hotel je dejal, da je morskega psa, ki je zaščitena živalska vrsta, ,,rešil,,. Okoljevarstveniki in prebivalci pa menijo, da bi morali morskega psa, ki so mu nadeli ime Sammy, osvodobiti. […]

DubajDubajski hotel Atlantis, ki je svoja vrata odprl prejšnji mesec, je razburil okoljevarstvenike, ko so v hotelskem akvariju opazili morskega psa kitovca. Drag hotel je dejal, da je morskega psa, ki je zaščitena živalska vrsta, ,,rešil,,. Okoljevarstveniki in prebivalci pa menijo, da bi morali morskega psa, ki so mu nadeli ime Sammy, osvodobiti.

Morskega psa, ki lahko zraste tudi do 12 metrov, so pred šestimi tedni ujeli v bližini dubajske obale.

Foto: Splet

Morskega psa kitovca, ki lahko zraste tudi do 12 metrov, so pred šestimi tedni ujeli v bližini dubajske obale. Vodstvo hotela je sporočilo, da je morskega psa ,,rešilo,,, nekdanji uslužbenci pa so dejali, da so žival pripeljali v akvarij kot turistično atrakcijo…..

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.