fbpx

Okoljevarstveniki zahtevajo, da iz akvarija dubajskega hotela Atlantis osvobodijo morskega psa kitovca

Novice

Dubaj – Dubajski hotel Atlantis, ki je svoja vrata odprl prejšnji mesec, je razburil okoljevarstvenike, ko so v hotelskem akvariju opazili morskega psa kitovca. Drag hotel je dejal, da je morskega psa, ki je zaščitena živalska vrsta, ,,rešil,,. Okoljevarstveniki in prebivalci pa menijo, da bi morali morskega psa, ki so mu nadeli ime Sammy, osvodobiti. […]

DubajDubajski hotel Atlantis, ki je svoja vrata odprl prejšnji mesec, je razburil okoljevarstvenike, ko so v hotelskem akvariju opazili morskega psa kitovca. Drag hotel je dejal, da je morskega psa, ki je zaščitena živalska vrsta, ,,rešil,,. Okoljevarstveniki in prebivalci pa menijo, da bi morali morskega psa, ki so mu nadeli ime Sammy, osvodobiti.

Morskega psa, ki lahko zraste tudi do 12 metrov, so pred šestimi tedni ujeli v bližini dubajske obale.

Foto: Splet

Morskega psa kitovca, ki lahko zraste tudi do 12 metrov, so pred šestimi tedni ujeli v bližini dubajske obale. Vodstvo hotela je sporočilo, da je morskega psa ,,rešilo,,, nekdanji uslužbenci pa so dejali, da so žival pripeljali v akvarij kot turistično atrakcijo…..

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.