fbpx

Gratis počitnice za otroke

Sprostitev, Toplice, Zanimivosti

Da, to je mogoče tudi brez slabe volje!

To je ponudba, katere ne smete zamuditi, saj je od 19. aprila do 5. maja v Termah Tuhelj vse namenjeno druženju in zabavi z družino – z brezplačnim bivanjem za dva otroka!

Več kot 80 odstotkov otrok živi v domu s petimi ali več elektronskimi napravami, vedno več otrok pa že v vrtcu prvič dobi lasten mobilni telefon in celo dvoletniki vsak dan uporabljajo mobilne telefone in tablice. Zato ni čudno, da je pobeg v virtualni svet postal bolj priljubljen od klasičnih iger, ki smo jih nekoč poznali.

Vendar ni treba, da je temu tako!

Tudi strokovnjaki se strinjajo, da je otrokom treba ponuditi le kakovostne vsebine in jih animirati, kot so to načrtovali za prihajajoče velikonočne praznike in praznik dela v Termah Tuhelj.

Spomladanska Art & Spa avantura je polna adrenalina, pesmi in ustvarjalnosti.

Ali ima vaš otrok bolj športen ali umetniški značaj?

Ni pomembno, saj spomladanska Art & Spa avantura vključuje oboje. Program Bodi fit, ki bo potekal vsak dan, je idealna priložnost za otroke, da pridobijo zdrave navade že od malih nog. Zakaj je dobro telovaditi in kako z malo domišljije in ustvarjalnosti pripraviti zdrave in okusne jedi, bodo otroci izvedeli pri vadbi na bazenih in delavnicah zdrave prehrane.

Izkoristite vse ugodnosti paketa All inclusive light z brezplačnim bivanjem za dva otroka in poiščite več informacij na www.terme-tuhelj.hr.

Risanje z različnimi tehnikami, modeliranje, izdelovanje spominkov … morda bo v najmlajših prebudilo umetniško nadarjenost. Za starejše otroke, ki se že zanimajo za lepotne in spa rituale, je na voljo bogat izbor tretmajev in masaž, prilagojenih vsem starostnim skupinam.

Kreativne delavnice, vodna aerobika, nočno kopanje, filmski večeri, številne nagradne igre, disko program, različne predstave in tradicionalna poezija … so le majhen del bogate spomladanske Art & Spa avanture, ki jo od 19. aprila do 5. maja pripravljajo Terme Tuhelj.

Nova atrakcija na Vodnem planetu, vedro s škropilnicami, ki je postavljeno v ogrevan otroški bazen v zunanjem kopališču, bo zagotovo navdušil najmlajše obiskovalce, ki so že osvojili Vodno mesto s škropilnicami in adrenalinskimi tobogani, vodno kačo in zaprtim toboganom Black Hole.

Sledite nam

Oznake

Kmalu bo odprt tudi nov otroški Vodni planet v zunanjem kopališču, ki bo postavljen v ogrevanem zunanjem bazenu, tako da bodo otroci lahko uživali v vodnih atrakcijah tudi spomladi. Tobogani, škropilnice, vedra z vodo, ki škropijo, vendar vse pod budnim očesom našega Tuhija.

Spomladanska Art & Spa avantura je priložnost za celotno družino, da se sprosti, pa tudi za skupno preživljanje časa. Tradicionalna zagorska kuhinja bo razvajala vaše brbončice, manjkalo pa tudi nebo neobičajne dekoracije velikonočnih praznikov.

Raziskovanje Pravljice na dlani z obiskom številnih muzejev in kmečkih domačij bo ustvarilo nepozabna doživetja. Hrvaška je polna doživetij, hrvaško Zagorje pa je zelo dober primer.


Sledite nam


RSS Ustavi se!