fbpx

Podvodna restavracija na Maldivih

Zanimivosti

Nahaja se 5 m pod površjem zemlje…

Podvodna restavracija Ithaa (“mati biserov”) na Maldivih je prva podvodna restavracija na svetu in vsekakor ponuja nepozabno izkušnjo. Nahaja se 5 m pod površjem z jedilnico v 180 stopinj oblikovanem tunelu s pogledom na živahno oceansko življenje. Med obedovanje ob vas plavajo morski psi – izjemno, kajne? Restavracija je odprta vse dni v letu v času kosil in večerij. Za vas lahko organizirajo tudi zasebne zabave, poroke in druge posebne priložnosti. Razvajali vas bodo z različnimi vrstami kaviarja, jastogom in šampanjcem, za katere boste odšteli, kar nekaj zelencev. Cena menija za večerjo se vrti okoli 320 dolarjev. Ob istem času sprejme le 14 gostov, kar jo naredi še bolj petično in ekskluzivno.

M*: “Jaz sem preživela na Maldivih 14 dni in mi ni bilo dolgčas. Snorklanje je zastonj, če prineseš s seboj masko in plavutke, kar ti resnično priporočam in če želiš uživat v podvodnih lepotah je to čisto dovolj. Organiziranih je tudi kar nekaj izletov, ki niso tako dragi, vsaj v primerjavi z Dominikano, ali Egiptom. Pa zvečer zmeraj nekaj dogaja, skratka meni ni bilo dolgčas in mi je 14 dni prehitro minilo. Hrana je bila odlična, zelo prilagojena Evropejcem.”

Vir fotografij: pandotrip, Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.