fbpx

Poletna vodna doživetja otrokom iz družin z manj priložnostmi #ustavise

Aktualno, Toplice, Zanimivosti

 Tako smo k akciji Ustavi se! dodali 30.000 minut.

Družba Sava Turizem d.d. v okviru svojega delovanja na področju družbene odgovornosti tudi letošnje poletje posebno pozornost namenja ranljivim družbenim skupinam, še posebej otrokom iz družin z manj priložnostmi. V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje bo ta četrtek, 6. 7. 2017, 50 otrok preživelo dan v Termah 3000 – Moravske Toplice, še 50 jih bo vodna doživetja užilo 20. 7. 2017 v Termah Ptuj. 50 otrokom iz družin z manj priložnostmi iz Prekmurja bodo enodnevno kopanje to poletje omogočili tudi v Termah Lendava.

50 otrok bo preživelo dan v Termah 3000 – Moravske Toplice – 15.000 minut in 50 jih bo vodna doživetja užilo 20. 7. 2017 v Termah Ptuj – 15.000 minut. 

Tako smo k akciji Ustavi se! dodali 30.000 minut.

K dobrodelnim aktivnostim na področju družbene odgovornosti družbi Sava Turizem d. d. pomagajo tudi zvesti gostje, člani programa zvestobe Ambasador. Tako vzporedno z omenjenimi aktivnostmi že poteka akcija “Dobrodelni Ambasador”, v okviru katere bodo lahko člani programa zvestobe Sava Hotels & Resorts v dober namen do konca avgusta podarili kapljice, ki so jih zbrali z bivanjem in koriščenjem storitev Sava Hotels & Resorts. Zbrane kapljice bodo ob zaključku akcije pretvorjene v brezplačne nočitve, ki bodo podarjene Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje z namenom, da ta omogoči počitnice v termah Sava Hotels & Resorts vsaj 10 družinam, ki si jih ta trenutek ne morejo privoščiti.

»Lani smo s pomočjo Ambasadorjev donatorjev v akciji skupaj zbrali skoraj 600.000 kapljic in s tem desetim družinam omogočili poletne počitnice v naših termah po izbiri. Člani programa Ambasador so se resnično izkazali in pokazali, da imajo veliko srce in da so radosti počitniških oddihov z veseljem pripravljeni deliti s tistimi, ki si jih ne morejo privoščiti. Tudi letos se nadejamo dobrega odziva,« sporočajo iz družbe Sava Turizem d.d.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje aktivnosti za pomoč otrokom izvaja skozi vse leto. Z različnimi aktivnostmi pomagajo omogočiti doživetja več kot 8.000 otrokom letno iz vseh krajev Slovenije.

Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje: »V Sloveniji si, kljub objavljani gospodarski rasti, po naših izkušnjah, še kar vsaka druga družina prizadeva za osnovno preživetje. Ko pride čas počitnic, pa je tistim, ki o njih ne morejo niti sanjati, še posebej težko. Enodnevni kopalni izleti ali počitnice v termah ali na morju vsaj za nekaj dni nepopisno polepšajo počitniški čas revnih otrok in družin. Zato smo iskreno hvaležni in veseli vsake pomoči, ki otrokom omogoča krepitev zdravja, druženje z vrstniki, odkrivanje in razvoj talentov ter jih opremlja z lepimi doživetji in izkušnjami enakosti, staršem pa vsaj za nekaj dni pričara brezskrbnost, vrača dostojanstvo in pripomore k boljšemu družinskemu vzdušju. Zares iskrena hvala vodstvu in zaposlenim v Sava Turizmu d.d. ter članom njihovega programa Ambasador.«


Sledite nam


RSS Ustavi se!