fbpx

Razburljivejše od poletja je edino poletje v Termah Tuhelj

Izleti, Sprostitev, Toplice, Wellness, Zanimivosti

Poletje se je uradno začelo, vsaj kar zadeva Terme Tuhelj. Otroci preprosto obožujejo Tuhi Land, novo vodno atrakcijo za otroke.

Odprti in zaprti tobogani, škropilniki in veliko vedro so pravi poletni hit, ogrevani zunanji bazen ali zaprta kupola in Vodno mesto na notranjih bazenih pa so rešitev za neverjeten poletni čas. Adrenalinskim vodnim atrakcijam se ne morejo upreti niti odrasli, še posebej Vodni kači in toboganu Black Hole.

Splash poletne počitnice v središču Zagorja so recept za ultimativno avanturo.

Tukaj si boste v trenutku napolnili baterije sredi bujne, zelene okolice, si ukradli nekaj ur za sproščanje v wellness in spa objektih, savnah in posebej ustvarjenih tretmajih. Od Vodnega planeta do popolnega zena – poletje v Termah Tuhelj ponuja vse, kar je potrebno za izvirni dopust, ki si ga bodo zapomnili tako otroci kot odrasli. Izkoristite poletne počitnice za dva otroka brezplačno in izberite paket All Inclusive Light.

Enodnevno kopanje in sončenje, vikend oddih ali tedensko uživanje – z bogatim animacijskim programom, briljantno vinsko in gurmansko ponudbo, poletnimi koncerti in neštetimi sprostitvenimi možnostmi, bo čas v Termah Tuhelj minil v trenutku.

Zagorje je najlepše poleti

Vinske ceste, muzeji, gradovi, bogata gurmanska ponudba in neokrnjena narava kar kličejo po tem, da jih raziščete. Poleti je Zagorje izjemno zanimivo, predvsem za ljubitelje aktivnih počitnic, ki bodo uživali v svojih najljubših aktivnostih, kot so kolesarjenje, tek, nordijska hoja ali pohodništvo v gosti senci zagorskih gozdov.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Maja Bajt: naredimo korak naprej
  Imaš že splaniran letošnji dopust?”, bi bilo v tem letnem času najverjetneje povsem običajno, če ne že celo samoumevno vprašanje. Tega vprašanja si letos, v času koronavirusa, večina ne zastavlja.
 • Pozitivne novice iz Mestne občine Kranj
  V tednu dni so se v Mestni občini Kranj (MOK) zgodile številne razveseljujoče stvari. Kljub epidemiji življenje teče dalje, ljudje so solidarni, tudi dobrodelni, upoštevajo navodila, pomembna za zdravje vseh. Mestna občina Kranj želi od občanov pridobiti informacije, kako uspešno deluje in jih informira v času kriznih razmer zaradi epidemije virusa covid-19. V ta namen […]
 • 50 posebnih doživetij za 50 let
  Priljubljena slovenska blagovna znamka kave, Barcaffè, v letošnjem letu praznuje 50. rojstni dan. V ta namen se je odločila ljubiteljem kave podariti 50 doživetij po izbiri.
 • Jutranje vodilo: Poenostavi si življenje in se vrni k osnovnim užitkom
  Kot otroci smo se razveselili čudeže v snežinkah, bogastva v pajkovi mreži, lepote padajočega listja na barvito jesensko jutro. V raziskovanju življenja smo prepoznali, kje se skrivajo skrivnosti.
 • Miha Primožič, Alja Fabjan in Daliborka Maljenović Ivanisin o vrednotah
  V eni prejšnjih kampanj, smo zanimive ljudi vprašali, če bi si lahko zaželeli karkoli, kaj bi to bilo? Z nami so delili razmišljanja Miha, Alja in Daliborka.