fbpx

Razburljivejše od poletja je edino poletje v Termah Tuhelj

Aktivnosti, Sprostitev, Toplice, Wellness, Zanimivosti

Poletje se je uradno začelo, vsaj kar zadeva Terme Tuhelj. Otroci preprosto obožujejo Tuhi Land, novo vodno atrakcijo za otroke.

Odprti in zaprti tobogani, škropilniki in veliko vedro so pravi poletni hit, ogrevani zunanji bazen ali zaprta kupola in Vodno mesto na notranjih bazenih pa so rešitev za neverjeten poletni čas. Adrenalinskim vodnim atrakcijam se ne morejo upreti niti odrasli, še posebej Vodni kači in toboganu Black Hole.

Splash poletne počitnice v središču Zagorja so recept za ultimativno avanturo.

Tukaj si boste v trenutku napolnili baterije sredi bujne, zelene okolice, si ukradli nekaj ur za sproščanje v wellness in spa objektih, savnah in posebej ustvarjenih tretmajih. Od Vodnega planeta do popolnega zena – poletje v Termah Tuhelj ponuja vse, kar je potrebno za izvirni dopust, ki si ga bodo zapomnili tako otroci kot odrasli. Izkoristite poletne počitnice za dva otroka brezplačno in izberite paket All Inclusive Light.

Enodnevno kopanje in sončenje, vikend oddih ali tedensko uživanje – z bogatim animacijskim programom, briljantno vinsko in gurmansko ponudbo, poletnimi koncerti in neštetimi sprostitvenimi možnostmi, bo čas v Termah Tuhelj minil v trenutku.

Zagorje je najlepše poleti

Vinske ceste, muzeji, gradovi, bogata gurmanska ponudba in neokrnjena narava kar kličejo po tem, da jih raziščete. Poleti je Zagorje izjemno zanimivo, predvsem za ljubitelje aktivnih počitnic, ki bodo uživali v svojih najljubših aktivnostih, kot so kolesarjenje, tek, nordijska hoja ali pohodništvo v gosti senci zagorskih gozdov.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]