fbpx

Razburljivejše od poletja je edino poletje v Termah Tuhelj

Izleti, Sprostitev, Toplice, Wellness, Zanimivosti

Poletje se je uradno začelo, vsaj kar zadeva Terme Tuhelj. Otroci preprosto obožujejo Tuhi Land, novo vodno atrakcijo za otroke.

Odprti in zaprti tobogani, škropilniki in veliko vedro so pravi poletni hit, ogrevani zunanji bazen ali zaprta kupola in Vodno mesto na notranjih bazenih pa so rešitev za neverjeten poletni čas. Adrenalinskim vodnim atrakcijam se ne morejo upreti niti odrasli, še posebej Vodni kači in toboganu Black Hole.

Splash poletne počitnice v središču Zagorja so recept za ultimativno avanturo.

Tukaj si boste v trenutku napolnili baterije sredi bujne, zelene okolice, si ukradli nekaj ur za sproščanje v wellness in spa objektih, savnah in posebej ustvarjenih tretmajih. Od Vodnega planeta do popolnega zena – poletje v Termah Tuhelj ponuja vse, kar je potrebno za izvirni dopust, ki si ga bodo zapomnili tako otroci kot odrasli. Izkoristite poletne počitnice za dva otroka brezplačno in izberite paket All Inclusive Light.

Enodnevno kopanje in sončenje, vikend oddih ali tedensko uživanje – z bogatim animacijskim programom, briljantno vinsko in gurmansko ponudbo, poletnimi koncerti in neštetimi sprostitvenimi možnostmi, bo čas v Termah Tuhelj minil v trenutku.

Zagorje je najlepše poleti

Vinske ceste, muzeji, gradovi, bogata gurmanska ponudba in neokrnjena narava kar kličejo po tem, da jih raziščete. Poleti je Zagorje izjemno zanimivo, predvsem za ljubitelje aktivnih počitnic, ki bodo uživali v svojih najljubših aktivnostih, kot so kolesarjenje, tek, nordijska hoja ali pohodništvo v gosti senci zagorskih gozdov.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.
 • Kako utišati glas notranjega kritika
  Vsi imamo notranjega kritika. To je glas znotraj nas, ki nam šepeta, da nismo dovolj pametni, močni, sposobni, talentirani, privlačni, izobraženi. S tem prebuja dvom in nezaupanje v naše moči in sposobnosti. Del nas je prepričan, da nas ta glas varuje, zato mu verjamemo. Vendar notranjega kritika lahko tudi utišamo!