fbpx

Maldivi – restavracija Ithaa (“mati biserov”)

Aktualno, Zanimivosti

Podvodna restavracija Ithaa (“mati biserov”) je odprta vse dni v letu.

Podvodna restavracija Ithaa (“mati biserov”) na Maldivih je prva podvodna restavracija na svetu in vsekakor ponuja nepozabno izkušnjo. Nahaja se 5 m pod površjem z jedilnico v 180 stopinj oblikovanem tunelu s pogledom na živahno oceansko življenje. Med obedovanje ob vas plavajo morski psi – izjemno, kajne?

Restavracija je odprta vse dni v letu v času kosil in večerij. Za vas lahko organizirajo tudi zasebne zabave, poroke in druge posebne priložnosti. Razvajali vas bodo z različnimi vrstami kaviarja, jastogom in šampanjcem, za katere boste odšteli, kar nekaj zelencev. Cena menija za večerjo se vrti okoli 320 dolarjev. Ob istem času sprejme le 14 gostov, kar jo naredi še bolj petično in ekskluzivno.

M*: “Jaz sem preživela na Maldivih 14 dni in mi ni bilo dolgčas. Snorklanje je zastonj, če prineseš s seboj masko in plavutke, kar ti resnično priporočam in če želiš uživat v podvodnih lepotah je to čisto dovolj. Organiziranih je tudi kar nekaj izletov, ki niso tako dragi, vsaj v primerjavi z Dominikano, ali Egiptom. Pa zvečer zmeraj nekaj dogaja, skratka meni ni bilo dolgčas in mi je 14 dni prehitro minilo. Hrana je bila odlična, zelo prilagojena Evropejcem.”

r

r1

r2

r3

Vir: Earthporm

Mnenja in izkušnje na forumu: Popotovanja


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.