Maldivi – restavracija Ithaa (“mati biserov”)

Maldivi – restavracija Ithaa (“mati biserov”)

Podvodna restavracija Ithaa (“mati biserov”) na Maldivih je prva podvodna restavracija na svetu in vsekakor ponuja nepozabno izkušnjo. Nahaja se 5 m pod površjem z jedilnico v 180 stopinj oblikovanem tunelu s pogledom na živahno oceansko življenje. Med obedovanje ob vas plavajo morski psi – izjemno, kajne?

Restavracija je odprta vse dni v letu v času kosil in večerij. Za vas lahko organizirajo tudi zasebne zabave, poroke in druge posebne priložnosti. Razvajali vas bodo z različnimi vrstami kaviarja, jastogom in šampanjcem, za katere boste odšteli, kar nekaj zelencev. Cena menija za večerjo se vrti okoli 320 dolarjev. Ob istem času sprejme le 14 gostov, kar jo naredi še bolj petično in ekskluzivno.

M*: “Jaz sem preživela na Maldivih 14 dni in mi ni bilo dolgčas. Snorklanje je zastonj, če prineseš s seboj masko in plavutke, kar ti resnično priporočam in če želiš uživat v podvodnih lepotah je to čisto dovolj. Organiziranih je tudi kar nekaj izletov, ki niso tako dragi, vsaj v primerjavi z Dominikano, ali Egiptom. Pa zvečer zmeraj nekaj dogaja, skratka meni ni bilo dolgčas in mi je 14 dni prehitro minilo. Hrana je bila odlična, zelo prilagojena Evropejcem.”

r

r1

r2

r3

Vir: Earthporm

Mnenja in izkušnje na forumu: Popotovanja

zastava
Lana je del ustvarjanja zgodbe Travel.Over.Net od leta 2015. Od nekdaj rada potuje, saj potovanja prinesejo nove ideje. Posledično je študij družboslovne smeri nadaljevala v tujini, kjer "izkorišča" možnost učenja in raziskovanja skritih kotičkov hkrati. Verjame, da se življenje začne, ko zapustimo lastno cono udobja.