fbpx

Terme Olimia in jesen v najboljšem slovenskem wellnessu

Aktivnosti, Sprostitev, Toplice, Wellness

Jesen. Čez dan mavrična pravljica in poezija za oči, zvečer idealna za popolno sprostitev v očarljivem svetu termalnih voda. Privoščite si celodnevno kopanje, wellness užitke in potepanje po razgibani okolici, ki ponuja prenekatero zanimivost.

V jesenskem času posebej priporočamo paket Aqua fun v Hotelu Breza. V kolikor pa ste eni izmed tistih, ki radi oddih preživite v svojem ritmu, pa priporočamo nadvse ugodno bivanje v apartmajih Term Olimia. Oba paketa vključujeta kopanje v Termaliji Relax in Termaliji Family Fun!

Preverite – Jesenski top paketi

Kjer osebnostna rast postane strast

Wellness Orhidelia je najprestižnejši del Term Olimia. Preplet zunanjih in notranjih bazenov, sveta savn in tematskih počivališč je prava arhitekturna poezija. Tu predvsem ne gre zamuditi popolnega razvajanja telesa in duha, ki ga boste deležni ob ekskluzivnih savna programih, kjer bodo brisačo nadvse spretno zavihteli naši savna mojstri, večkratni državni prvaki v vrtinčenju zraka.

Izkušnja za vso družino

V Family Wellnessu Termalija je v ospredju zabava, ki se nevzdržno prepleta z občutkom miru, domačnosti in sproščenosti. Tukaj »nekaj zase« najde vsak posameznik. Možnosti in  sproščenih in zabavnih termalno-družinskih užitkov je toliko, da bi najraje ustavili čas.

Lahko je neskončna zabava v bazenih in vodnih poligonih v Termaliji Family Fun, ali pa mirni plavalni zamahi z vodnimi masažami v Termaliji Relax. Popolna sprostitev vas čakavSvetu Savn s posebno programsko savno Teater vetra, kjer vladajo Gospodarji vetra. Otroka v sebi prebudite v igralnici Oliland, pustolovščini v 7D kinu ali v interaktivni igralnici. Za intimno vez med mamico in novorojenčkom smo poskrbeli z dojilnicami, previjalnicami in čajno kuhinjo.

Prvo potovanje nazaj k sebi v Sloveniji

Naša prehrana je prehitra in spanec slab. Telo se predaja pasti vsakodnevnih obveznosti. Pot nazaj je pot k dobremu počutju in ljubezni do sebe – kjer se vse skupaj začne. V Termah Olimia gostom nudimo holistično in celostno podporo na vsakem koraku tega prehoda. Goste vzpodbujamo k vzpostavljanju ravnovesja med fizično, čustveno in duhovno ravnjo. Pridružite se nam vsak tretji petek v mesecu in nam svoje telo predajte v mamljivo in celostno oskrbo v okviru Dneva za Selfness.

Ko zapojejo brbončice

V celotnem kompleksu Term Olimia vam s prepletom gostinske ponudbe, barov in vodnih barov nudimo številne kulinarične razvade, ki bodo navdušile tudi tiste »ta zbirčne«. Še posebej ponosni smo na kavarno, pivnico in restavracijo Lipa ‒ edino 100 % brezglutensko restavracijo v Sloveniji.  

Vsestransko bogata okolica kar vabi na sprehode ter na raziskovanja bližnje in širše okolice ‒ kulturnih, kulinaričnih, pravljičnih, zgodovinskih ter drugih biserov in znamenitosti.


Sledite nam


RSS Ustavi se!