fbpx

Terme Olimia in jesen v najboljšem slovenskem wellnessu

Aktivnosti, Sprostitev, Toplice, Wellness

Jesen. Čez dan mavrična pravljica in poezija za oči, zvečer idealna za popolno sprostitev v očarljivem svetu termalnih voda. Privoščite si celodnevno kopanje, wellness užitke in potepanje po razgibani okolici, ki ponuja prenekatero zanimivost.

V jesenskem času posebej priporočamo paket Aqua fun v Hotelu Breza. V kolikor pa ste eni izmed tistih, ki radi oddih preživite v svojem ritmu, pa priporočamo nadvse ugodno bivanje v apartmajih Term Olimia. Oba paketa vključujeta kopanje v Termaliji Relax in Termaliji Family Fun!

Preverite – Jesenski top paketi

Kjer osebnostna rast postane strast

Wellness Orhidelia je najprestižnejši del Term Olimia. Preplet zunanjih in notranjih bazenov, sveta savn in tematskih počivališč je prava arhitekturna poezija. Tu predvsem ne gre zamuditi popolnega razvajanja telesa in duha, ki ga boste deležni ob ekskluzivnih savna programih, kjer bodo brisačo nadvse spretno zavihteli naši savna mojstri, večkratni državni prvaki v vrtinčenju zraka.

Izkušnja za vso družino

V Family Wellnessu Termalija je v ospredju zabava, ki se nevzdržno prepleta z občutkom miru, domačnosti in sproščenosti. Tukaj »nekaj zase« najde vsak posameznik. Možnosti in  sproščenih in zabavnih termalno-družinskih užitkov je toliko, da bi najraje ustavili čas.

Lahko je neskončna zabava v bazenih in vodnih poligonih v Termaliji Family Fun, ali pa mirni plavalni zamahi z vodnimi masažami v Termaliji Relax. Popolna sprostitev vas čakavSvetu Savn s posebno programsko savno Teater vetra, kjer vladajo Gospodarji vetra. Otroka v sebi prebudite v igralnici Oliland, pustolovščini v 7D kinu ali v interaktivni igralnici. Za intimno vez med mamico in novorojenčkom smo poskrbeli z dojilnicami, previjalnicami in čajno kuhinjo.

Prvo potovanje nazaj k sebi v Sloveniji

Naša prehrana je prehitra in spanec slab. Telo se predaja pasti vsakodnevnih obveznosti. Pot nazaj je pot k dobremu počutju in ljubezni do sebe – kjer se vse skupaj začne. V Termah Olimia gostom nudimo holistično in celostno podporo na vsakem koraku tega prehoda. Goste vzpodbujamo k vzpostavljanju ravnovesja med fizično, čustveno in duhovno ravnjo. Pridružite se nam vsak tretji petek v mesecu in nam svoje telo predajte v mamljivo in celostno oskrbo v okviru Dneva za Selfness.

Ko zapojejo brbončice

V celotnem kompleksu Term Olimia vam s prepletom gostinske ponudbe, barov in vodnih barov nudimo številne kulinarične razvade, ki bodo navdušile tudi tiste »ta zbirčne«. Še posebej ponosni smo na kavarno, pivnico in restavracijo Lipa ‒ edino 100 % brezglutensko restavracijo v Sloveniji.  

Vsestransko bogata okolica kar vabi na sprehode ter na raziskovanja bližnje in širše okolice ‒ kulturnih, kulinaričnih, pravljičnih, zgodovinskih ter drugih biserov in znamenitosti.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]