fbpx

Terme Olimia in jesen v najboljšem slovenskem wellnessu

Izleti, Sprostitev, Toplice, Wellness

Jesen. Čez dan mavrična pravljica in poezija za oči, zvečer idealna za popolno sprostitev v očarljivem svetu termalnih voda. Privoščite si celodnevno kopanje, wellness užitke in potepanje po razgibani okolici, ki ponuja prenekatero zanimivost.

V jesenskem času posebej priporočamo paket Aqua fun v Hotelu Breza. V kolikor pa ste eni izmed tistih, ki radi oddih preživite v svojem ritmu, pa priporočamo nadvse ugodno bivanje v apartmajih Term Olimia. Oba paketa vključujeta kopanje v Termaliji Relax in Termaliji Family Fun!

Preverite – Jesenski top paketi

Kjer osebnostna rast postane strast

Wellness Orhidelia je najprestižnejši del Term Olimia. Preplet zunanjih in notranjih bazenov, sveta savn in tematskih počivališč je prava arhitekturna poezija. Tu predvsem ne gre zamuditi popolnega razvajanja telesa in duha, ki ga boste deležni ob ekskluzivnih savna programih, kjer bodo brisačo nadvse spretno zavihteli naši savna mojstri, večkratni državni prvaki v vrtinčenju zraka.

Izkušnja za vso družino

V Family Wellnessu Termalija je v ospredju zabava, ki se nevzdržno prepleta z občutkom miru, domačnosti in sproščenosti. Tukaj »nekaj zase« najde vsak posameznik. Možnosti in  sproščenih in zabavnih termalno-družinskih užitkov je toliko, da bi najraje ustavili čas.

Lahko je neskončna zabava v bazenih in vodnih poligonih v Termaliji Family Fun, ali pa mirni plavalni zamahi z vodnimi masažami v Termaliji Relax. Popolna sprostitev vas čakavSvetu Savn s posebno programsko savno Teater vetra, kjer vladajo Gospodarji vetra. Otroka v sebi prebudite v igralnici Oliland, pustolovščini v 7D kinu ali v interaktivni igralnici. Za intimno vez med mamico in novorojenčkom smo poskrbeli z dojilnicami, previjalnicami in čajno kuhinjo.

Prvo potovanje nazaj k sebi v Sloveniji

Naša prehrana je prehitra in spanec slab. Telo se predaja pasti vsakodnevnih obveznosti. Pot nazaj je pot k dobremu počutju in ljubezni do sebe – kjer se vse skupaj začne. V Termah Olimia gostom nudimo holistično in celostno podporo na vsakem koraku tega prehoda. Goste vzpodbujamo k vzpostavljanju ravnovesja med fizično, čustveno in duhovno ravnjo. Pridružite se nam vsak tretji petek v mesecu in nam svoje telo predajte v mamljivo in celostno oskrbo v okviru Dneva za Selfness.

Ko zapojejo brbončice

V celotnem kompleksu Term Olimia vam s prepletom gostinske ponudbe, barov in vodnih barov nudimo številne kulinarične razvade, ki bodo navdušile tudi tiste »ta zbirčne«. Še posebej ponosni smo na kavarno, pivnico in restavracijo Lipa ‒ edino 100 % brezglutensko restavracijo v Sloveniji.  

Vsestransko bogata okolica kar vabi na sprehode ter na raziskovanja bližnje in širše okolice ‒ kulturnih, kulinaričnih, pravljičnih, zgodovinskih ter drugih biserov in znamenitosti.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Maja Bajt: naredimo korak naprej
  Imaš že splaniran letošnji dopust?”, bi bilo v tem letnem času najverjetneje povsem običajno, če ne že celo samoumevno vprašanje. Tega vprašanja si letos, v času koronavirusa, večina ne zastavlja.
 • Pozitivne novice iz Mestne občine Kranj
  V tednu dni so se v Mestni občini Kranj (MOK) zgodile številne razveseljujoče stvari. Kljub epidemiji življenje teče dalje, ljudje so solidarni, tudi dobrodelni, upoštevajo navodila, pomembna za zdravje vseh. Mestna občina Kranj želi od občanov pridobiti informacije, kako uspešno deluje in jih informira v času kriznih razmer zaradi epidemije virusa covid-19. V ta namen […]
 • 50 posebnih doživetij za 50 let
  Priljubljena slovenska blagovna znamka kave, Barcaffè, v letošnjem letu praznuje 50. rojstni dan. V ta namen se je odločila ljubiteljem kave podariti 50 doživetij po izbiri.
 • Jutranje vodilo: Poenostavi si življenje in se vrni k osnovnim užitkom
  Kot otroci smo se razveselili čudeže v snežinkah, bogastva v pajkovi mreži, lepote padajočega listja na barvito jesensko jutro. V raziskovanju življenja smo prepoznali, kje se skrivajo skrivnosti.
 • Miha Primožič, Alja Fabjan in Daliborka Maljenović Ivanisin o vrednotah
  V eni prejšnjih kampanj, smo zanimive ljudi vprašali, če bi si lahko zaželeli karkoli, kaj bi to bilo? Z nami so delili razmišljanja Miha, Alja in Daliborka.