fbpx

Terme Tuhelj – občutite moč narave

Sprostitev, Toplice, Wellness

Zima počasi popušča svoj prijem, pognali so že prvi zvončki, tu in tam nas preseneti kakšna snežinka, toda temperature se počasi spreminjajo v spomladanske. Ali ste še vedno v zimskem razpoloženju ali ste se že malo prebudili?

Razmislite malo o tem, kako narava vpliva na naš organizem. Kako poganja in čisti naš organizem. Ali se sploh zavedate moči naravnih elementov, ki nas obdajajo? Voda, zemlja, ogenj in zrak imajo močan vpliv na naš organizem, vsak na svoj poseben in edinstven način.
Zimo bomo pustili za seboj ter spodbudili pozitivne spremembe v našem življenju in naredili nekaj zase. Zdaj je čas za spremembo in Terme Tuhelj imajo nekaj nasvetov za vas.

Zbudite se po zaspanih zimskih dneh

OBČUTITE MOČ VODE
Voda osvobaja čustva, aktivnosti v termalni vodi pa vam bodo pomagale premagati nakopičen stres, živčnost, jezo in nestrpnost. Vodne aktivnosti, poleg čustvenega čiščenja, pozitivno vplivajo na srce, ožilje in fizični videz, rekreativci in športniki, ki se ukvarjajo s plavanjem, pa so vedno dobre volje, nimajo bolečin v hrbtu in dolgo ostajajo vitalni. Bazeni Vodnega planeta so napolnjeni s termalno vodo, kjer lahko uživate skozi vse leto uživate v dobrih lastnostih zdravilne vode.

OBČUTITE MOČ OGNJA
Ogenj sprošča strahove, nas naredi močnejše in bolj samozavestne. Če imate kakršno koli težavo ali pa vas je treba samo malo poriniti naprej, začutite moč ognja in obiščite Svet savn v Termah Tuhelj. Toplota savne, poleg ogrevanja telesa, izboljša izločanje škodljivih snovi iz telesa in daje odlične rezultate v boju proti celulitu in odvečnim kilogramom. To bo odličen korak za pripravo na poletje.

OBČUTITE MOČ ZEMLJE
Zemlja čisti vse, zdravilno blato Term Tuhelj pa svojim gostom ponuja najboljše, kar nam zemlja lahko nudi. Masaža s termalnim blatom pospešuje metabolizem, odstranjuje odpadne snovi iz tkiva in globinsko očisti kožo. Obloge fango dajejo odlične rezultate pri zdravljenju revmatizma, degenerativnih sprememb hrbtenice in poškodb zaradi artritisa, lepotna nega obraza pa upočasni staranje in daje koži naraven videz. Termalno blato lahko tudi preizkusite v posebnem blatnem programu v Svetu savn.

OBČUTITE MOČ VETRA
Zrak krepi um in pomaga pri sproščanju negativnih misli. Terapevti pravijo, da se tok zraka najbolje čuti z vetrom. Ta bo zbistril vaš um in dvignil zavest na višjo raven. Sprehodite se po okolici, vdihnite svež zrak, vadite v naravi in se prepustite moči vetra. Občutite veter tudi v Svetu savn s posebnim aroma programom.

Ste se našli v enem od teh elementov? Stopite na zavoro in se pripravite na prihajajoče pomladne dni.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.