fbpx

Umetnost doživetja v Termah Tuhelj

Aktualno, Sprostitev

Jesen bo v Termah Tuhelj obarvana z elementi narave: zemljo, zrakom, vodo in ognjem.

Jesen bo v Termah Tuhelj obarvana z elementi narave: zemljo, zrakom, vodo in ognjem. Vsak od teh elementov vsebuje nekaj posebnih ponudb, v katerih bo vsak gost našel nekaj zase, kar ga bo spodbudilo k pozitivnim spremembam, ga izpopolnilo in mu omogočilo, da se z oddiha vrne poln pozitivne energije. Posebna pozornost se posveča programom za vso družino, septembra in oktobra pa se pripravlja posebna ponudba s 15% popustom, v kateri boste doživeli čarobnost termalne vode. Še posebej pozorni bomo do članov našega Wellcard kluba, ki jim bomo dodatno podarili še neomejen vstop v Svet savn ter masažo

Občutite moč vode

Vodni planet je vir energije 365 dni na leto. Vsi bazeni so napolnjeni s termalno vodo, kjer lahko gostje neomejeno uživajo v vseh vodnih atrakcijah notranjega kopališča, pa tudi v zunanjem, ki obratuje v poletnih mesecih. Otroci še posebej obožujejo bazene, ne le zaradi vseh toboganov, vodnih masaž, gejzirjev in vodnih atrakcij, ampak tudi zaradi odlične dnevne animacije. Tuhi aqua fun, vodne igre in športna tekmovanja na bazenih so samo nekatere od aktivnosti, na katere otroci komaj čakajo.

Moč vode.

Dotik vročega vetra

Vsako sredo in soboto zjutraj svet savn odpira vrata družinam, ki želijo svoje otroke naučiti pozitivnih navad savnanja. To je poseben čas za družino, kjer se pripravljajo programi s čokolado ter termalnim blatom, ki so prilagojeni otrokom. Otroci se naučijo, kako uporabljati savne, kdaj počivati, kako in katere programe je treba uporabljati ter zakaj so savne dobre za celo telo.

Dotik vročega vetra.

Dotik zemlje

Medtem ko se vaši otroci zabavajo v otroški igralnici, boste imeli čas, da se posvetite sebi in doživite naravo na svojem telesu. V SPAeVITA centru nege in lepote še posebej priporočajo domače tretmaje, ki temeljijo na naravnih snoveh, termalnem blatu in termalni vodi. Masaža s termalnim blatom SPAeVITA, termalni oblogi E’vita in Fango, so edinstveni tretmaji s termalnim blatom, ki naravno zori na dnu izvira termalne vode. Blato globinsko očisti kožo, jo učvrsti, osveži in obnovi.

Dotik zemlje.

Živite s polnimi pljuči

Hrvaško Zagorje ima prečudovito naravo in kulturno dediščino, ki bo pika na i na vašem družinskem potovanju. Raziščite okolico z avtomobilom, kolesom ali peš. Bodite del dogodkov, izvedite več o nabiranju jabolk in grozdja, raziščite vinske ceste, muzeje, kurije in gradove … živite s polnimi pljuči. Hrvaška polna življenja.
Prisluhnite si in doživite Terme Tuhelj skozi elemente narave.

Foto: Sergio Gobbo

 

vir: HTZ


Sledite nam


RSS Ustavi se!