V Termah Olimia je marec tradicionalno posvečen ženskam

Novice

To je enkratna priložnost, da za spremembo enkrat nekdo drug poskrbi za vas. Vi se samo morate odločiti, kako se boste pustile razvajati – savne, masaže, številni lepotni tretmaji, in seveda božanske jedi, katere vam po želji postrežemo tudi brez glutena.

Obremenjena s številnimi obveznostmi zasebnega in poslovnega življenja, lahko povprečna ženska na dan sebi posveti le 30 minut! Medtem ko skrbijo za druge, ženske velikokrat pozabijo nase, toda če želijo imeti srečno in izpolnjeno življenje ter zadovoljne odnose, morajo včasih tudi biti sebične.

Postavljanje meja je ena od ključnih veščin za doseganje osebnega zadovoljstva. Reči »Ne!« ima terapevtski učinek, kot tudi načrtovanje časa samo zase. Obstajajo različni načini, kako preživljati čas sam s seboj. Večina pripadnic ženskega spola si želi, da bi enkrat za spremembo nekdo drug poskrbel zanje. Mesec žensk v Termah Olimia je odlična priložnost, da napravite nekaj, o čemer prav gotovo že dolgo sanjate – razvajati sebe.

Če vam dnevni užitki niso dovolj, si privoščite daljši oddih z boljšo polovico, s prijateljicami, z mamo…

Več o aktualni paketni ponudbi

Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia, že vrsto let zapored najboljši wellness center v Sloveniji, je najprestižnejši del Term Olimia – tam si boste lahko izpolnili vse vaše želje. Preplet notranjih in zunanjih bazenov, sveta savn in številnih tematskih počivališč je prava arhitekturna poezija. Doživite popolno lepoto sprostitve v različnih parnih in finskih savnah.

Gospodarji vetra

Obloge proti celulitu, tretma s čokolado in kokosom, tretma z olimskim medom … so posebni savna programi, ki vas bodo v trenutku navdušili, tukaj pa je še poseben show program vrtinčenja zraka z Gospodarji vetra. V času show programa savna mojstri izvajajo programe vrtinčenja zraka ob spremljavi prijetne glasbe in dišav za popolno sprostitev telesa in uma.

Pregrešno dobre wellness ponudbe

Selfness

Vsi vemo, da se vsaka sprememba začne z nami. Z delom na sebi spreminjamo življenjske okoliščine in dosegamo boljše odnose. Selfness je pravzaprav celotna sprememba življenjskih navad in s tem samega sebe. Programi selfnessa v Termah Olimia so zasnovani tako, da spremljajo posameznika pri odkrivanju najboljšega v njem in ga spodbujajo, da vzpostavi ravnotežje na fizični, čustveni in duhovni ravni.

Kako obvladati te veščine boste izvedeli vsi, ki boste izbrali enega od programov selfnessa v Termah Olimia. Gostje, ki doživijo to izkušnjo, se se z veseljem vrnejo po naslednjo »dozo navdiha«.

V Family Wellnessu Termalija lahko s polnim užitkom nadaljujete vaš oddih. V wellness centru Spa & Beauty nudijo širok izbor programov sproščanja – od klasičnih masaž in aromaterapije do eksotičnih tretmajev Daljnega vzhoda, nege telesa in obraza, odlične pedikure in manikure, orientalskega hamam rituala, tajske masaže, masaže ob zvoku tibetanskih skled, energijske masaže, anticelulitnih tretmajev…

Po sprostitvi je čas, da kaj dobrega prigriznete. Ali ste vedeli, da je lipa po svojem simboličnem pomenu središče družbenega življenja? Zato ni presenetljivo, da je restavracija Lipa v Termah Olimia središče gastronomskega užitka. Bogata ponudba ti. »finger food-a« v pivnici in raznolikost dobrot, ki jih ponuja restavracija, bosta zadovoljili tudi najzahtevnejše okuse. Posebnost te restavracije je široka paleta vročih in hladnih predjedi, glavnih jedi ter peciva in sladic v brezglutenski različici. Domač sladoled edinstvenega okusa, ki so ga ustvarili njihovi slaščičarski mojstri, jelenji zrezek, hobotnica v solati, zdrave juhe – vse brez glutena – bodo pika na i popolnega oddiha.

V mesecu marcu pa so pripravili še prav posebna kulinarična večera smeha in glasbe, 8.3. gostijo Jernerja Kuntnerja, z monokomedijo Rokatakorokatako, 22.3. pa bosta gosta nihče drug kot Ditka in Feri Lainšček.

Postavite sebe na prvo mesto in si privoščite le najboljše!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Loti Palmer: Prepoznajte (narcistične) metode manipulacije
  Oseba z narcističnimi lastnostmi (ali motnjo) potrebuje občutek, da je svet okoli nje tak, kot ga vidi in razume ona, zato si za dosego tega cilja pomaga z različnimi sredstvi. Glavno med njimi je manipulacija. Spoznajte najbolj pogoste oblike in se jim z znanjem in veščinami uprite.
 • Vsak človek ima v sebi čarobno vilo
  Vsak izmed nas si je že kdaj zaželel, da bi imel čarobno moč iz pravljic in bi z njo premikal gore, si uresničeval skrite želje ali pa se maščeval ljudem, ki so nas prizadeli. Tudi jaz imam kdaj tako željo.
 • Ustavi se in prisluhni … zvokom narave … glasu tišine … sočloveku … sebi
  Kaj se zgodi, ko se naše telo umiri, pozornost prenesemo na to, kar čutimo in manj, kar mislimo, ter se prepustimo tihemu opazovanju tega, kar nas v naravi obdaja in kar se v nas naravno poraja?
 • Jasna Dolamič Gričar: Komunikacija je najtrdnejši temelj odnosov
  Dobra komunikacija je najtrdnejši temelj dobrih odnosov. To povem na vsakem srečanju, druženju, vedno, ko dobim za svoj govor priložnost. Izkazalo se je, da je moja trditev, moje prepričanje, moj moto, popolnoma pravilno, več kot pravilno, da drži kot pribito.
 • Gregor Pirc: Ko zboliš, se resno pogovoriš s seboj
  »Rak«. Že samo beseda te zdrami, kaj šele ko pomisliš, da bi se lahko zgodilo tebi. Običajno zboli nekdo iz službe, morda tvoj sosed, meni pa se to ne more zgoditi, pogosto prepričanje opiše Gregor Pirc iz društva Onkoman.