fbpx

V Termah Olimia je marec tradicionalno posvečen ženskam

Novice

To je enkratna priložnost, da za spremembo enkrat nekdo drug poskrbi za vas. Vi se samo morate odločiti, kako se boste pustile razvajati – savne, masaže, številni lepotni tretmaji, in seveda božanske jedi, katere vam po želji postrežemo tudi brez glutena.

Obremenjena s številnimi obveznostmi zasebnega in poslovnega življenja, lahko povprečna ženska na dan sebi posveti le 30 minut! Medtem ko skrbijo za druge, ženske velikokrat pozabijo nase, toda če želijo imeti srečno in izpolnjeno življenje ter zadovoljne odnose, morajo včasih tudi biti sebične.

Postavljanje meja je ena od ključnih veščin za doseganje osebnega zadovoljstva. Reči »Ne!« ima terapevtski učinek, kot tudi načrtovanje časa samo zase. Obstajajo različni načini, kako preživljati čas sam s seboj. Večina pripadnic ženskega spola si želi, da bi enkrat za spremembo nekdo drug poskrbel zanje. Mesec žensk v Termah Olimia je odlična priložnost, da napravite nekaj, o čemer prav gotovo že dolgo sanjate – razvajati sebe.

Če vam dnevni užitki niso dovolj, si privoščite daljši oddih z boljšo polovico, s prijateljicami, z mamo…

Več o aktualni paketni ponudbi

Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia, že vrsto let zapored najboljši wellness center v Sloveniji, je najprestižnejši del Term Olimia – tam si boste lahko izpolnili vse vaše želje. Preplet notranjih in zunanjih bazenov, sveta savn in številnih tematskih počivališč je prava arhitekturna poezija. Doživite popolno lepoto sprostitve v različnih parnih in finskih savnah.

Gospodarji vetra

Obloge proti celulitu, tretma s čokolado in kokosom, tretma z olimskim medom … so posebni savna programi, ki vas bodo v trenutku navdušili, tukaj pa je še poseben show program vrtinčenja zraka z Gospodarji vetra. V času show programa savna mojstri izvajajo programe vrtinčenja zraka ob spremljavi prijetne glasbe in dišav za popolno sprostitev telesa in uma.

Pregrešno dobre wellness ponudbe

Selfness

Vsi vemo, da se vsaka sprememba začne z nami. Z delom na sebi spreminjamo življenjske okoliščine in dosegamo boljše odnose. Selfness je pravzaprav celotna sprememba življenjskih navad in s tem samega sebe. Programi selfnessa v Termah Olimia so zasnovani tako, da spremljajo posameznika pri odkrivanju najboljšega v njem in ga spodbujajo, da vzpostavi ravnotežje na fizični, čustveni in duhovni ravni.

Kako obvladati te veščine boste izvedeli vsi, ki boste izbrali enega od programov selfnessa v Termah Olimia. Gostje, ki doživijo to izkušnjo, se se z veseljem vrnejo po naslednjo »dozo navdiha«.

Sledite nam

Oznake

V Family Wellnessu Termalija lahko s polnim užitkom nadaljujete vaš oddih. V wellness centru Spa & Beauty nudijo širok izbor programov sproščanja – od klasičnih masaž in aromaterapije do eksotičnih tretmajev Daljnega vzhoda, nege telesa in obraza, odlične pedikure in manikure, orientalskega hamam rituala, tajske masaže, masaže ob zvoku tibetanskih skled, energijske masaže, anticelulitnih tretmajev…

Po sprostitvi je čas, da kaj dobrega prigriznete. Ali ste vedeli, da je lipa po svojem simboličnem pomenu središče družbenega življenja? Zato ni presenetljivo, da je restavracija Lipa v Termah Olimia središče gastronomskega užitka. Bogata ponudba ti. »finger food-a« v pivnici in raznolikost dobrot, ki jih ponuja restavracija, bosta zadovoljili tudi najzahtevnejše okuse. Posebnost te restavracije je široka paleta vročih in hladnih predjedi, glavnih jedi ter peciva in sladic v brezglutenski različici. Domač sladoled edinstvenega okusa, ki so ga ustvarili njihovi slaščičarski mojstri, jelenji zrezek, hobotnica v solati, zdrave juhe – vse brez glutena – bodo pika na i popolnega oddiha.

V mesecu marcu pa so pripravili še prav posebna kulinarična večera smeha in glasbe, 8.3. gostijo Jernerja Kuntnerja, z monokomedijo Rokatakorokatako, 22.3. pa bosta gosta nihče drug kot Ditka in Feri Lainšček.

Postavite sebe na prvo mesto in si privoščite le najboljše!


Sledite nam


RSS Ustavi se!