fbpx

Velika noč in 1. maj v Termah Olimia

Aktualno, Izleti, Kolesarjenje

Letos si vzamete en dan dopusta pa ste kar 6 dni doma ;).

Zakaj si letos namesto velikonočne pojedine in prvomajskega kresovanja, ne bi privoščili zdravega in sproščujočega oddiha v osrčju dobrih voda ter zelenih gričev Obsotelja in Kozjanskega? Ne skrbite, tudi pri nas bomo barvali pirhe in postavili mlaj 😉

Mogoče se vam zdi prezgodaj, da razmišljate o spomladanskem oddihu v času aprilskih praznikov a verjemite, pripravili smo ponudbo, ki jo enostavne ne smete zamuditi.

Da bo odločitev še lažja, naj vam prišepnemo, da si letos vzamete samo en dan dopusta pa ste kar 6 dni doma ;).

Otroci bodo med velikonočnimi prazniki pri nas kreativni v številnih ustvarjalnih delavnicah. Raziskovali bomo naravo in se nadihali svežega zraka … Z različnimi tehnikami bomo krasili pirhe in sledili zajčku, ki jih bo skušal skriti … Ob večerih bomo plesali in tekmovali v zabavnih igrah. Z udeležbo na aktivnostih naši najmlajši gostje zbirajo nalepke Olimko. Najbolj pridni bodo na koncu sodelovali v žrebanju za celodnevno družinsko kopanje v Termaliji.

Med prvomajskimi počitnicami bomo z najstniki mešali brezalkoholne koktajle in zdrave smoothije. Z otroci bomo iskali skriti zaklad in ustvarjali zanimive izdelke! Pri kresu bomo rajali ob živi glasbi, naslednji dan pa krenili na prvomajski pohod!

Medtem, ko bodo vaši otroci ustvarjali, si lahko vi v miru privoščite zasluženo masažo v dvoje ali savnanje v razkošju Wellness Orhidelia. Naj vas mističnost ambienta prevzame v vsej svoji popolnosti.

 

Ne pozabite na kolesa!
Številne kolesarske in pešpoti vabijo, da raziščete slikovito, v spomladansko mavrico odeto okolico, polno turističnih in kulturnih znamenitosti. Za otroke ostajajo še vedno glavna atrakcija jelenčki na Jelenovem Grebenu ter ogled Koče pri čarovnici in seveda hišica polna sladkih pregreh v Čokoladnici Syncerus.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.