fbpx

Velika noč in 1. maj v Termah Olimia

Aktualno, Izleti, Kolesarjenje

Letos si vzamete en dan dopusta pa ste kar 6 dni doma ;).

Zakaj si letos namesto velikonočne pojedine in prvomajskega kresovanja, ne bi privoščili zdravega in sproščujočega oddiha v osrčju dobrih voda ter zelenih gričev Obsotelja in Kozjanskega? Ne skrbite, tudi pri nas bomo barvali pirhe in postavili mlaj 😉

Mogoče se vam zdi prezgodaj, da razmišljate o spomladanskem oddihu v času aprilskih praznikov a verjemite, pripravili smo ponudbo, ki jo enostavne ne smete zamuditi.

Da bo odločitev še lažja, naj vam prišepnemo, da si letos vzamete samo en dan dopusta pa ste kar 6 dni doma ;).

Otroci bodo med velikonočnimi prazniki pri nas kreativni v številnih ustvarjalnih delavnicah. Raziskovali bomo naravo in se nadihali svežega zraka … Z različnimi tehnikami bomo krasili pirhe in sledili zajčku, ki jih bo skušal skriti … Ob večerih bomo plesali in tekmovali v zabavnih igrah. Z udeležbo na aktivnostih naši najmlajši gostje zbirajo nalepke Olimko. Najbolj pridni bodo na koncu sodelovali v žrebanju za celodnevno družinsko kopanje v Termaliji.

Med prvomajskimi počitnicami bomo z najstniki mešali brezalkoholne koktajle in zdrave smoothije. Z otroci bomo iskali skriti zaklad in ustvarjali zanimive izdelke! Pri kresu bomo rajali ob živi glasbi, naslednji dan pa krenili na prvomajski pohod!

Medtem, ko bodo vaši otroci ustvarjali, si lahko vi v miru privoščite zasluženo masažo v dvoje ali savnanje v razkošju Wellness Orhidelia. Naj vas mističnost ambienta prevzame v vsej svoji popolnosti.

 

Ne pozabite na kolesa!
Številne kolesarske in pešpoti vabijo, da raziščete slikovito, v spomladansko mavrico odeto okolico, polno turističnih in kulturnih znamenitosti. Za otroke ostajajo še vedno glavna atrakcija jelenčki na Jelenovem Grebenu ter ogled Koče pri čarovnici in seveda hišica polna sladkih pregreh v Čokoladnici Syncerus.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.