fbpx

Velika noč in 1. maj v Termah Olimia

Aktualno, Izleti, Kolesarjenje

Letos si vzamete en dan dopusta pa ste kar 6 dni doma ;).

Zakaj si letos namesto velikonočne pojedine in prvomajskega kresovanja, ne bi privoščili zdravega in sproščujočega oddiha v osrčju dobrih voda ter zelenih gričev Obsotelja in Kozjanskega? Ne skrbite, tudi pri nas bomo barvali pirhe in postavili mlaj 😉

Mogoče se vam zdi prezgodaj, da razmišljate o spomladanskem oddihu v času aprilskih praznikov a verjemite, pripravili smo ponudbo, ki jo enostavne ne smete zamuditi.

Da bo odločitev še lažja, naj vam prišepnemo, da si letos vzamete samo en dan dopusta pa ste kar 6 dni doma ;).

Otroci bodo med velikonočnimi prazniki pri nas kreativni v številnih ustvarjalnih delavnicah. Raziskovali bomo naravo in se nadihali svežega zraka … Z različnimi tehnikami bomo krasili pirhe in sledili zajčku, ki jih bo skušal skriti … Ob večerih bomo plesali in tekmovali v zabavnih igrah. Z udeležbo na aktivnostih naši najmlajši gostje zbirajo nalepke Olimko. Najbolj pridni bodo na koncu sodelovali v žrebanju za celodnevno družinsko kopanje v Termaliji.

Med prvomajskimi počitnicami bomo z najstniki mešali brezalkoholne koktajle in zdrave smoothije. Z otroci bomo iskali skriti zaklad in ustvarjali zanimive izdelke! Pri kresu bomo rajali ob živi glasbi, naslednji dan pa krenili na prvomajski pohod!

Medtem, ko bodo vaši otroci ustvarjali, si lahko vi v miru privoščite zasluženo masažo v dvoje ali savnanje v razkošju Wellness Orhidelia. Naj vas mističnost ambienta prevzame v vsej svoji popolnosti.

 

Ne pozabite na kolesa!
Številne kolesarske in pešpoti vabijo, da raziščete slikovito, v spomladansko mavrico odeto okolico, polno turističnih in kulturnih znamenitosti. Za otroke ostajajo še vedno glavna atrakcija jelenčki na Jelenovem Grebenu ter ogled Koče pri čarovnici in seveda hišica polna sladkih pregreh v Čokoladnici Syncerus.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!
 • SLIKOVITO z Ano Kersnik Žvab o jogi preko spleta
  1.5.2020 pričnemo z BREZPLAČNO jogo prek spleta pod vodstvom mednarodno priznane jogistke in avtorice knjižnih uspešnic za jogo Ane Kersnik Žvab.