fbpx

Razvajeni z neštetimi užitki

Aktivnosti, Aktualno, Novice

Ali ni lepo, kadar nas kdo malo razvaja? V Termah 3000 imajo za to na voljo nešteto možnosti!

Ali ni lepo, kadar nas kdo malo razvaja? V Termah 3000 imajo za to na voljo nešteto možnosti! Terme 3000 so poznane po velikem vodenem parku s fantastičnimi tobogani in bazeni, odličnih namestitvah, vrhunskih wellness in zdravstvenih storitvah, pa tudi zato, ker se tukaj dobro jé in ker imajo za vsakega nekaj.

Hotel Livada Prestige je odlična izbira za zahtevnejše goste, ki si želijo uglajenosti, udobja in najvišje kakovosti storitev. V hotelskem wellness centru Thai se boste lahko prepustili tajskim masažam s toplimi zelišči in aromatičnimi olji, sprostite se lahko v svetu savn, kjer bo napetost izpuhtela v klasični finski, turški ali infrardeči savni, preizkusite pa lahko še savne laconium, caldarium in balnearium (zeliščna, vitalna parna ter finska savna z manj vročim zrakom). Obiščete lahko tudi fitnes ali pa se preprosto prepustite kopanju v črni termomineralni vodi. Uživate lahko v kar šestih zunanjih in notranjih bazenih ter v vodnem  parku Terme 3000-Moravske Toplice.

 

Najboljše iz wellness ponudbe medico-wellness centra Thermalium

 Masaža Panonski travnik z olji, izdelanimi iz prekmurskih zelišč

Sprostite se ob vonju cvetlic, ki so jih nabrali na prekmurskih livadah in jih ujeli v masažna olja z nežnimi strukturami in sproščujočimi vonji.

Medena masaža s cvetličnim medom

Na cvetočih poljih ajde in prostranih prekmurskih travnikih se dobi najboljša čebelja paša. Zakladnica narave z medenimi kozmetičnimi pripravki ponuja revitalizacijo telesa in mehkobo kože, ki so jo v kombinaciji z masažo namenili za sprostitev in ugodje.

Masaža Mala livada in Velika Livada

Bučno olje ali zeleno zlato, kot ga imenujejo Prekmurci, v sebi nosi številne minerale in vitamine, zaradi česar še posebej blagodejno vpliva na naše telo. Bučno olje in spretne roke maserjev vas bodo popeljale v čaroben svet prekmurskih ravnic.

Masaža Thermalium Special

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Unikatno  masažo so oblikovali na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja maserjev. V njej so združili različne, po njihovih izkušnjah najbolj učinkovite masažne tehnike (klasična masaža, lomi lomi, limfna drenaža, ayurveda, akupresura, refleksna masaža), ki jih na edinstven in neponovljiv način s toplim, naravnim oljem izvajajo samo v Thermaliumu.

Prekmurski kulinarični večeri in igra golfa pozimi

Na prekmurskih večerjah, ki jih vsak teden prirejajo v hotelskih restavracijah, so na jedilniku same dobrote: ciganska pečenka, bograč, ajdova kaša, prekmurske testenine s šunko in smetano, pa prekmurska gibanica, posolenka, odlični jabolčni in skutni zavitki in še boljša vina, v zimskem času pa celo koline …  Kuharski mojstri so tedaj prav posebej čedni, oblečeni v tradicionalno prekmursko opravo, jedi pa pripravljajo in ponudijo v kotličkih in lončenem posodju. Ne le ob prekmurskih večerih, kuharji tudi pri vsakodnevni pripravi jedi redno uporabljajo preverjene lokalne sestavine, ki v lonec romajo sveže in sočne. Razvajali pa vas bodo tudi z okusi mednarodne kuhinje.

Le korak stran od prvovrstne namestitve vas bodo povabili na igro golfa na golfskem igrišču Livada z 18 igralnimi polji, ki se ponaša z najdaljšim igralnim poljem v Sloveniji. Golfska doživetja vabijo k igri skozi vse leto, tudi pozimi, ko snežna oddaja še ne prekrije prekmurske ravnice.

oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!