fbpx

Elektronske krojaške hlače

Novice

Svetovno znani krojač v hongkonški četrti Kovlun je razvil elektronske hlače za pomerjanje, ki bi sramežljivim olajšalejemanje krojaških mer na občutljivih mestih. Krojač, ki ga vsi imenujejo kar Sam, je jemal mero že številnim znanim osebnostim: bivšemu nemškemu kanclerju Kohlu, Davidu Bowieju, britanski kraljici Elizabeti, Billu Clintonu, Nelsonu Mandeli, Lucianu Pavarottiju … Krojaštvo je v […]

Svetovno znani krojač v hongkonški četrti Kovlun je razvil elektronske hlače za pomerjanje, ki bi sramežljivim olajšalejemanje krojaških mer na občutljivih mestih.

Krojač, ki ga vsi imenujejo kar Sam, je jemal mero že številnim znanim osebnostim: bivšemu nemškemu kanclerju Kohlu, Davidu Bowieju, britanski kraljici Elizabeti, Billu Clintonu, Nelsonu Mandeli, Lucianu Pavarottiju … Krojaštvo je v njegovi družini znana in spoštovana tradicija, njegovo pravo – indijsko  ime pa je Manu Melvani. Ime Sam je v družino prišlo že precej časa nazaj, ko se nek Anglež ni mogel zapomniti imena njegovega očeta in mu je rekel kar Sam.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!