Laguna Mestna plaža Ljubljana odprla letošnjo kopalno sezono

Novice, Sprostitev

Na kopališču Laguna z nadvse bogato ponudbo nas pričakujejo vsak dan od 9. do 20. ure.

Minuli vikend je poletno kopalno sezono pričelo priljubljeno ljubljansko kopališče Laguna Mestna plaža. V dvodnevnem spremljevalnem programu so v soboto prišli na svoj račun športni navdušenci, nedelja pa je bila namenjena družinam z bogatim glasbenim in animacijskim programom za otroke. Poslej vas na kopališču Laguna z nadvse bogato ponudbo pričakujejo vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se je možno ohladiti na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestilo za vsa nočna kopanja bodo objavljena glede na vreme na FB strani Laguna).

V primeru dežja ali temperatur, nižjih od 24 stopinj C, je kopališče zaprto.

Mestna plaža Laguna

Dobrodošli vsi, ki v prihajajočih vročih poletnih dneh iščete priljubljeno točko za ohladitev in vsestransko sprostitev.

Sobotno dogajanje se je odvijalo pod geslom Dan za fit telo. Les Mills Slovenija so vse dopoldne vodili vadbe na prostem. Na dogodku so udeleženci lahko sodelovali s predhodno prijavo. Prisluhnili smo zanimivemu predavanju inštruktorjev ter se preizkusili v vadbah, kot so body pump, body balance, body attack in podobno. Po koncu fit programa se je »telovadcem« še kako prilegel skok v bazen.

Družinski dan v nedeljo je na Laguno Mestno plažo privabil veliko število mladih družin z otroki, saj je bil dan namenjen predvsem njim: otroška animacija se je pričela že ob 10. uri zjutraj. Otroci in tudi njihovi starši so se lahko preizkusili v skakanju na mini trampolinih ter v različnih spretnostnih igrah. Plesne mojstrovine so zaplesale plesalke skupine Mimi, med katerimi smo zaploskali tudi zmagovalnemu paru z evropskega plesnega prvenstva. Za glasbeno zabavo je poskrbel Mali Bu, za ostale zabavne igre pa Zavod za rekreacijo G-rega.

Z nedeljskim otroškim programom so na Laguni poudarili, da je na njihovem kopališču posebej poskrbljeno za najmlajše; tudi letošnja novosti so vezane prav na animacijo za otroke: odprli so novo, ograjeno otroško igrišče, na kopališču so zanje namestili veliko zračno blazino za skakanje, otroci bodo veseli tudi novega trampolina in posebnih spretnostnih igral. V družbi maskote Lagunko poteka brezplačna animacija vsak dan med med tednom med 13. in 15. uro, za vikend pa med 15. in 17. uro, otroci do 1 metra višine pa imajo na kopališče vstop prost.

Skozi vse poletje pripravljajo organizatorji bogat spremljevalni program z mnogimi presenečenji, ki ga spremljajte na FB Laguna Mestna plaža Ljubljana ter na laguna.si. Že to nedeljo, 25. junija, pa vabljeni na naslednjo otroško animacijo – predstavitev ekstremnih športov.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • O akciji Ustavi se! 2018
  Opozoriti želimo predvsem na različne pojavne oblike strahov in jih pojasniti, nagovoriti vse, ki se z njimi soočajo, da jih prepoznajo ter se jih s pomočjo nasvetov in dobrih praks tudi osvobodijo.
 • Ana Ostrički
  “Če sami sebe ne razumemo oz. ne znamo poslušati in razumeti sebe, bomo zelo težko to dali oz. omogočili drugim“, nam zaupa svoj pogled Ana Ostrički, oboževalka vsega digitalnega, ki si ...
 • Polona Požgan
  “Ljudje govorimo s hitrostjo 120 besed na minuto, naši možgani pa sprejemajo informacije s hitrostjo 500 besed na minuto. To pomeni, da manjkajočih 380 “besed” zapolnijo s svojimi mislimi, pojasni ...
 • Nomi Hrast
  Naučila sem se, da je vedno bolje takoj povedati in iskreno povedati. Pomembna oseba v mojem življenju mi je dejala, da v življenju ni stvari, ki je komunikacija ne bi ...
 • Urša Krišelj Grubar
  “Pogosto se spomnim profesorja antropologije, legende s FDV, Staneta Južniča, ki je rekel: je treba mučati, tiho biti, nič govoriti. Bolj sem stara, bolj ga razumem in prav te dni ...