fbpx

Počitnice s splash podpisom

Izleti, Sprostitev, Toplice, Wellness

Poletje na celini ni bilo nikoli bolj zabavno! Predstavljamo pet razlogov, zakaj so Terme Tuhelj absolutni poletni hit za vse generacije.

V Termah Tuhelj se je poletje že zdavnaj začelo, saj je kopanje možno že pri nižjih temperaturah. Odprti in zaprti tobogani, škropilniki, odlično vedro za za novo vodno zabavo – to vse v ogrevanem bazenu na zunanjem kopališču.

Najmlajši bodo uživali

Otroci uživajo v Tuhi Landu, novi vodni atrakciji. Tukaj ni nobenih vremenskih neprijetnosti, če pa pade kakšna kaplja dežja, se zabava nadaljuje pod zaprto kupolo in v Vodnem mestu na notranjih bazenih.

Poslovite se od dolgčasa

To poletje vas čakajo znamenite vodne atrakcije, ki so že osvojile najmlajše kopalce. Vodne kače in zaprtega tobogana Black Hole preprosto ne smete zamuditi. Čarobni Vodni planet z zdravilno termalno vodo, valovi, gejzirji, podvodnimi masažami, vodno reko in tobogani privlači tako otroke kot njihove starše. Z bogatim animacijskim programom otrokom ne bo nikoli dolgčas, zato bodo starši lahko brez slabe vesti uživali v sončenju in plavanju.

Dogodki, ki s jih morate udeležiti

Zabave in smeha nikoli ni dovolj! Pričakujete lahko do 22 dogodkov Art & Fun, več kot 30 umetniških delavnic za otroke, devet velikih koncertov Art & Wine in degustacij ter dva dni Tuheljske noči. Umetnost v službi zdravja in dobrega počutja je temelj koncepta Art & Spa, edinstvenega programa te termalne oaze v srcu Zagorja. Delite svoje izkušnje z #plashljeto #termetuhelj in morda boste srečni dobitnik ene od mnogih nagrad.

Wellness za vse generacije

Blatna masaža Tuhi, čokoladna masaža Tuhi, masaža Teenage dream … za dojenčke, otroke, najstnike – masaže in spa tretmaji v centru SPAeVITA so prilagojeni vsem starostim. Mini pedikura in manikura, majhna wellness presenečenja in družinski savna programi bodo otroke naučili, kako skrbeti zase že do malih nog. Po plavanju in vodnih igrah se prileže wellness odmor za vso družino. Mame in očetje bodo končno prišli na svoj računJ

Zagorje je najlepše poleti

Vinske ceste, muzeji, gradovi, bogata gurmanska ponudba in neokrnjena narava kar kličejo po tem, da jih raziščete. Poleti je Zagorje izjemno zanimivo, predvsem za ljubitelje aktivnih počitnic, ki bodo uživali v svojih najljubših aktivnostih, kot so kolesarjenje, tek, nordijska hoja ali pohodništvo v gosti senci zagorskih gozdov. Če se odločite za paket All Inclusive Light, bo poletje v Termah Tuhelj za dva otroka brezplačno. 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.