fbpx

Urška Henigman: Ljubezen je najmočnejša sila na svetu

D.ecembrska, Pogovori

Urška Henigman je energijska terapevtka v Ekvilibriumu. Pravi, da so pozornosti tisto, kar pokaže, da nam nekdo veliko pomeni. Zastavili smo ji še nekaj vprašanj.

Kateri dobri mož vas je prvi obiskoval in vam najbolj ostal v spominu – Miklavž, Božiček, Dedek Mraz … ali kar oče in mama?

Nas je obiskoval Miklavž. Zato je bil v otroštvu 6. december, ko smo z bratoma direktno iz postelj tekli v kuhinjo gledat, kaj nam je ta prinesel, eno od najbolj vznemirljivih juter. Poleg tistega, ko smo šli na morje. 🙂

Imate radi presenečenja (in zakaj)?

Seveda! Kdo jih nima? 😉 Všeč so mi male pozornosti, s katerimi pokažemo, da mislimo drug na drugega.

Kaj vam pomeni obdarovanje?

Kot rečeno, predvsem priložnost, da z malo pozornostjo pokažemo, da nam nekdo veliko pomeni. Najbolj super je, kadar lahko podariš nekaj, kar veš, da je tej osebi pisano na kožo.

Raje obdarujete ali prejemate darila?

Oboje. Kadar je obdarovanje iskreno, seveda. Ne maram pa daril s skrito agendo, tistih daril torej, s katerimi hoče nekdo nekaj (pod)kupiti ali se za nekaj odkupiti.

Kateri je vaš najljubši praznik in kako ga najraje preživite?

Zame je praznik vedno, kadar se imam fajn z ljudmi, ki jih imam rada. Tudi če se družimo na čisto navaden dan v trenerkah na kakšnem od domačih kavčev. Od uradnih praznikov pa imam rada božični čas in našo družinsko božično večerjo. No, pa tudi za rojstni dan rada nazdravim! 🙂

Urška Henigman, če bi lahko podarjali vrednote, katere bi najpogosteje izbrali?

Ljubezen. Ker je to najmočnejša sila na svetu. Če bi vsi vse, kar počnemo, delali z ljubeznijo, iz ljubezni in v ljubezni, bi bil naš svet popolnoma drugačen.

Sledite nam

Oznake

Če bi si lahko zaželeli karkoli, kaj bi to bilo?

To, da bi vsak človek začutil, kdo je v svoji pravi biti, onkraj vseh (samo) omejitev, strahov in ostalih ujetosti, ki nam preprečujejo živeti svoje polne potenciale.

Ali ob koncu leta naredite pregled ali kot rečemo – letno bilanco?

Ne. Jaz bilance delam takrat, ko začutim, da je čas zanje. To je običajno povezano z mojimi osebnimi spremembami in preraščanji, ki niso vezani na koledarsko leto.

Kaj vam pomeni #drugdrugemudarilo?

Zame je najlepše darilo življenja prav to, da imam okoli sebe ljudi, s katerimi lahko delim sebe, svoj svet, svoja doživljanja in da čutim, da sem v vsem sprejeta, da me imajo radi. In tudi obratno, seveda.


Sledite nam


RSS Ustavi se!