V Terme Olimia na vikend oddih z Rubi

Sprostitev, Toplice, Wellness

Se tudi vi kdaj sprašujete, kam na vikend oddih z majhnimi otroki?

Radovedni smo se odpravili na pot, saj nas v Podčetrtku ni bilo že vse od prenove Termalije, po novem Family Wellness Termalija. Odločili smo se za destinacijo, ki poleg prostranih bazenov ponuja tudi veliko možnosti za gibanje na prostem in obisk tamkajšnjih znamenitosti.

Darja G., mami dvoletne Rubi

Family Wellness Termalija

Za družine je tukaj res poskrbljeno. Prav vsak lahko najde kotiček zase. Nekateri predeli so namenjeni sproščanju in počivanju, spet drugi pa glasni zabavi in dogodivščinam.

Vodna oaza

Bazeni oz. vodna oaza nas je navdušila z živahnim vrvežem, ki kar kliče po tem, da preizkusimo raznorazne vodne atrakcije. Plezanje po mreži, mini tobogani, gugalnica, vodni topovi… vse smo preizkusili. Neskončno plavanje in vse termalne užitke za odrasle.

Baby fun

Mivka v notranjih prostorih? Ja, prav ste slišali. Užitki za najmlajše, kjer smo delali potičke, prelivali vodo iz ene kanglice v drugo, bosi hodili po mivki. Ob bazenu je družinsko počivališče, posebni ločeni prostori za previjanje, dojenje, hranjenje – tukaj smo imeli prtljago, kot jo imajo vsi starši z majhnimi otroci.

Igralnica Oliland

Ko nas je voda že utrudila, smo odšli v oblazinjeno igralnico in nadaljevali z zabavo. Poligon za najmlajše nam je krajšal vse tri vikend popoldneve. Poleg proste aktivnosti so v igralnici na voljo tudi vodene delavnice (risanje, barvanje, ročne spretnosti).

Masaža

Si lahko mislite, da je šla mami na masažo? Dvoletnico je pustila kar samo z očkom. Sama pa si je privoščila sprostitev po napornem in stresnem tednu in skodelico toplega zeliščnega čaja.

“Masaža definitivno spada med eno od aktivnosti, ki si jo moram v bodoče bolj pogosto privoščiti.”

Darja G., mami dvoletne Rubi

Na prostem

Terme Olimia ne gre zapustiti brez obiska Minoritskega samostana Olimje, Čokoladnice, Jelenovega Grebena in Koče pri čarovnici. Vse to se nahaja le streljaj od kompleksa term.
Vsak je tukaj našel nekaj zase. Hranili smo jelene, se sprehodili po deželi pravljic, se ustavili v »božji lekarnici« po čajno mešanico, za konec pa smo se še posladkali z dobrotami iz čokoladnice.

Verjamem, da smo še marsikaj izpustili, saj trije dnevi še prehitro minejo. Zatorej… Terme Olimia … še pridemo!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Loti Palmer: Prepoznajte (narcistične) metode manipulacije
  Oseba z narcističnimi lastnostmi (ali motnjo) potrebuje občutek, da je svet okoli nje tak, kot ga vidi in razume ona, zato si za dosego tega cilja pomaga z različnimi sredstvi. Glavno med njimi je manipulacija. Spoznajte najbolj pogoste oblike in se jim z znanjem in veščinami uprite.
 • Vsak človek ima v sebi čarobno vilo
  Vsak izmed nas si je že kdaj zaželel, da bi imel čarobno moč iz pravljic in bi z njo premikal gore, si uresničeval skrite želje ali pa se maščeval ljudem, ki so nas prizadeli. Tudi jaz imam kdaj tako željo.
 • Ustavi se in prisluhni … zvokom narave … glasu tišine … sočloveku … sebi
  Kaj se zgodi, ko se naše telo umiri, pozornost prenesemo na to, kar čutimo in manj, kar mislimo, ter se prepustimo tihemu opazovanju tega, kar nas v naravi obdaja in kar se v nas naravno poraja?
 • Jasna Dolamič Gričar: Komunikacija je najtrdnejši temelj odnosov
  Dobra komunikacija je najtrdnejši temelj dobrih odnosov. To povem na vsakem srečanju, druženju, vedno, ko dobim za svoj govor priložnost. Izkazalo se je, da je moja trditev, moje prepričanje, moj moto, popolnoma pravilno, več kot pravilno, da drži kot pribito.
 • Gregor Pirc: Ko zboliš, se resno pogovoriš s seboj
  »Rak«. Že samo beseda te zdrami, kaj šele ko pomisliš, da bi se lahko zgodilo tebi. Običajno zboli nekdo iz službe, morda tvoj sosed, meni pa se to ne more zgoditi, pogosto prepričanje opiše Gregor Pirc iz društva Onkoman.