fbpx

Vse za dom! Sejma Ambient Ljubljana in Dom plus

Aktualno, Dogodki, Novice

Od 8. do 12. novembra prihajata na Gospodarsko razstavišče dva sejma, ki ju nikakor ne velja zamuditi.

Lanska novost, s katero so sejmu pohištva in notranje opreme Ambientu Ljubljana priključili jesenski sejem Dom Plus, se je izkazala za razstavljavce in obiskovalce kot dobra poteza. Z eno vstopnico po Vse za dom! torej na dva sejma, kjer se predstavlja 177 podjetij iz 13 držav.

Opremljamo. Svetujemo. Vgrajujemo.

Od 8. do 12. novembra prihajata na Gospodarsko razstavišče dva sejma, ki ju nikakor ne velja zamuditi.


In kaj od graditeljstva predstavlja Dom Plus? Vse tisto, kar je vedno aktualno: stavbno pohištvo, ogrevalna in hladilna tehnika ter montažne hiše.

Oglejte si oblikovalske presežke na razstavnih prostorih Ambienta ter na posebnih razstavah, kot so Top ideje, na kateri sveže ideje predstavljajo mladi ustvarjalci, nagrajeni eksponati TOP 5, izbor mizic, stolov, komod idr. oblikovalcev iz Poljske ter avantgardno »odštekani« eksponati Posebnega gosta letošnjega Ambienta – tj. italijansko podjetje Miniforms.

TOP ARHITEKT

Če ste v zagati, kaj izbrati in kam kaj postaviti, se posvetujte s Top arhitekti. In izkoristite 30-minutno brezplačno svetovanje! Z vami bodo strokovnjaki za notranje oblikovanje Helena Bernik in Samo Pajk iz ID studia ter Vesna Mastnak iz studia Prodomus. Zagotovite si svoje mesto s spletno prijavo!

Na vprašanja glede trajnostne gradnje, izbire energentov oziroma načina ogrevanja, pridobivanja nepovratnih sredstev, bivalnega ugodja in odprave nevšečnosti, kot sta vlaga in plesen in še kaj, pa so vam vse dni sejmov na voljo svetovalci Gradbenega inštituta ZRMK in Eko sklada.

SEJEMSKI KATALOG

Načrtujte vaš obisk vnaprej in si prelistajte e-katalog. Natisnjeno različico pa boste prejeli ob nakupu vstopnice.

Zagotovite si cenejšo vstopnico! Od srede do petka med 12. in 16. uro, v soboto in nedeljo od 16. ure dalje.

Odpiralni čas:
8.–11. november 10.00 – 19.00
12. november 10.00 – 18.00

Odkrijte trende, poiščite ideje za vaš dom, posvetujte se s ponudniki, izkoristite ugodnosti!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.