fbpx

Vse za dom! Sejma Ambient Ljubljana in Dom plus

Aktualno, Dogodki, Novice

Od 8. do 12. novembra prihajata na Gospodarsko razstavišče dva sejma, ki ju nikakor ne velja zamuditi.

Lanska novost, s katero so sejmu pohištva in notranje opreme Ambientu Ljubljana priključili jesenski sejem Dom Plus, se je izkazala za razstavljavce in obiskovalce kot dobra poteza. Z eno vstopnico po Vse za dom! torej na dva sejma, kjer se predstavlja 177 podjetij iz 13 držav.

Opremljamo. Svetujemo. Vgrajujemo.

Od 8. do 12. novembra prihajata na Gospodarsko razstavišče dva sejma, ki ju nikakor ne velja zamuditi.


In kaj od graditeljstva predstavlja Dom Plus? Vse tisto, kar je vedno aktualno: stavbno pohištvo, ogrevalna in hladilna tehnika ter montažne hiše.

Oglejte si oblikovalske presežke na razstavnih prostorih Ambienta ter na posebnih razstavah, kot so Top ideje, na kateri sveže ideje predstavljajo mladi ustvarjalci, nagrajeni eksponati TOP 5, izbor mizic, stolov, komod idr. oblikovalcev iz Poljske ter avantgardno »odštekani« eksponati Posebnega gosta letošnjega Ambienta – tj. italijansko podjetje Miniforms.

TOP ARHITEKT

Če ste v zagati, kaj izbrati in kam kaj postaviti, se posvetujte s Top arhitekti. In izkoristite 30-minutno brezplačno svetovanje! Z vami bodo strokovnjaki za notranje oblikovanje Helena Bernik in Samo Pajk iz ID studia ter Vesna Mastnak iz studia Prodomus. Zagotovite si svoje mesto s spletno prijavo!

Na vprašanja glede trajnostne gradnje, izbire energentov oziroma načina ogrevanja, pridobivanja nepovratnih sredstev, bivalnega ugodja in odprave nevšečnosti, kot sta vlaga in plesen in še kaj, pa so vam vse dni sejmov na voljo svetovalci Gradbenega inštituta ZRMK in Eko sklada.

SEJEMSKI KATALOG

Načrtujte vaš obisk vnaprej in si prelistajte e-katalog. Natisnjeno različico pa boste prejeli ob nakupu vstopnice.

Zagotovite si cenejšo vstopnico! Od srede do petka med 12. in 16. uro, v soboto in nedeljo od 16. ure dalje.

Odpiralni čas:
8.–11. november 10.00 – 19.00
12. november 10.00 – 18.00

Odkrijte trende, poiščite ideje za vaš dom, posvetujte se s ponudniki, izkoristite ugodnosti!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]