fbpx

Vse za dom! Sejma Ambient Ljubljana in Dom plus

Aktualno, Dogodki, Novice

Od 8. do 12. novembra prihajata na Gospodarsko razstavišče dva sejma, ki ju nikakor ne velja zamuditi.

Lanska novost, s katero so sejmu pohištva in notranje opreme Ambientu Ljubljana priključili jesenski sejem Dom Plus, se je izkazala za razstavljavce in obiskovalce kot dobra poteza. Z eno vstopnico po Vse za dom! torej na dva sejma, kjer se predstavlja 177 podjetij iz 13 držav.

Opremljamo. Svetujemo. Vgrajujemo.

Od 8. do 12. novembra prihajata na Gospodarsko razstavišče dva sejma, ki ju nikakor ne velja zamuditi.


In kaj od graditeljstva predstavlja Dom Plus? Vse tisto, kar je vedno aktualno: stavbno pohištvo, ogrevalna in hladilna tehnika ter montažne hiše.

Oglejte si oblikovalske presežke na razstavnih prostorih Ambienta ter na posebnih razstavah, kot so Top ideje, na kateri sveže ideje predstavljajo mladi ustvarjalci, nagrajeni eksponati TOP 5, izbor mizic, stolov, komod idr. oblikovalcev iz Poljske ter avantgardno »odštekani« eksponati Posebnega gosta letošnjega Ambienta – tj. italijansko podjetje Miniforms.

TOP ARHITEKT

Če ste v zagati, kaj izbrati in kam kaj postaviti, se posvetujte s Top arhitekti. In izkoristite 30-minutno brezplačno svetovanje! Z vami bodo strokovnjaki za notranje oblikovanje Helena Bernik in Samo Pajk iz ID studia ter Vesna Mastnak iz studia Prodomus. Zagotovite si svoje mesto s spletno prijavo!

Na vprašanja glede trajnostne gradnje, izbire energentov oziroma načina ogrevanja, pridobivanja nepovratnih sredstev, bivalnega ugodja in odprave nevšečnosti, kot sta vlaga in plesen in še kaj, pa so vam vse dni sejmov na voljo svetovalci Gradbenega inštituta ZRMK in Eko sklada.

SEJEMSKI KATALOG

Načrtujte vaš obisk vnaprej in si prelistajte e-katalog. Natisnjeno različico pa boste prejeli ob nakupu vstopnice.

Zagotovite si cenejšo vstopnico! Od srede do petka med 12. in 16. uro, v soboto in nedeljo od 16. ure dalje.

Odpiralni čas:
8.–11. november 10.00 – 19.00
12. november 10.00 – 18.00

Odkrijte trende, poiščite ideje za vaš dom, posvetujte se s ponudniki, izkoristite ugodnosti!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]