fbpx

Pred prazniki tudi mi upočasnjujemo

D.ecembrska

Zaključujemo leto 2019, se od njega poslavljamo in se spominjamo vsega lepega. Izročamo darila, voščimo lepe praznike in srečo v prihajajočem letu. Posebnim ljudem okoli nas tudi rečemo rad/-a te imam ali jih objamemo.

Veseli in hvaležni smo, da te lepe trenutke ustvarjamo z vami.

Decembrski dobri možje za vse otroke

Na Žurnal24.si so Božički in Dedki mrazi iz vrst bralcev, obdarili otroke v stiski. Otroci pod okriljem Zveze prijateljev mladine Slovenije so dobrim možem napisali pisemca. Ti so jih prebrali, izbrali svojega obdarovanca in darilo prinesli v uredništvo portala Žurnal24.si in Over.Net. Lepo zavita darilca so s pomočjo Anje in Anje našli pot do staršev, rejnikov in drugih skrbnikov otrok. Več…

Drug drugemu darilo na Over.Net

Na Over.Net so ambasadorji, zanimivi ljudje in strokovnjaki napisali 68 prispevkov (31 intervjujev, 37 člankov) o pomenu praznovanja, druženja, obdarovanju, darilih, skritih željah, hvaležnosti, pomenu človeške topline, skrbi zase in za druge. Številne misli posameznikov so izjemne. Več…

Decembrski vrvež – Forumska debata

V forumski temi je pogovor tekel o prazničnem vzdušju, obdarovanju, dobrih idejah za darilo, lepotah in tudi manj lepih plateh prazničnega časa, ki so povezane s primanjkljajem, osamljenostjo in tudi napori, ki jih prinesejo prazniki.

Osrednje sporočilo, ki so ga potrdili sodelujoči je: ljudje smo drug drugemu največje darilo.

Tega se zavedajo tudi partnerji, ki so se predstavili s svojimi zgodbami. LIDL Praznujemo zaupanje, VELUXprijateljstvo, ki je najbližje soncu in zvezdam, Darilni bon iz PETROLA poskrbi za popolne praznike, DR. GORKIČUtrujeni? Izčrpani? Morda vam primanjkuje železa, ZAVOD TURIZEM KRANJV Kranju v srcu dobro mislimo, Vroča čokolada – z njo očaramo prijatelje iz LJUBLJANSKE MLEKARNE, PANDORA Modni nakit, ki se mu težko upremo, ”Mama, skuhaj kavo še zame”BARCAFEE, SAVA TURIZEMNasmehi na obrazih otrok ne le decembra, ampak skozi vse leto.

Vsebine smo objavljali na spletni strani Potovanja.Over.Net, Med.Over.Net, Žurnal24.si, Style.Over.Net in družabnem omrežju Instagram, kjer smo dnevno objavljali lepe misli ter Facebook profilu.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]