fbpx

Bi spali v mehurčku?

Zanimivosti

Preverilo smo, kje to lahko storite.

Bi spali v mehurčku? Izbrali smo 3 mesta, kjer to lahko storite, obdani z naravo in zvezdami na nebu.

# Attrap’Reves, Francija

Kjer luksuz sreča zunanji prostor. Edinstven mehurček na pisanem podeželju Marseilla. Gostje spijo na kraljevski velikosti postelje pod zvezdami v napihljivem plastičnem balonu, ki ga je zasnoval francoski oblikovalec Pierre-Stephane Dumas. Vsak balon je nekoliko odmaknjen od drugih, individualno opremljen z zakrito kopalnico in teleskopom za opazovanje nočnega neba.

attrap-reves3

# Hotel Aire de Bardenas, Španija

Postavljen v narodnem parku Bardenas Reales nudi obiskovalcem priložnost spati pod milim nebom sredi puščave. Prostori so med seboj povezani s plastičnimi tuneli opremljenimi s kopalnico, elektriko, Wi-Fijem in mini barom.

aire-de-bardenas

# Dihan Evasion, Francija

Dihan Evasion je družinska kmetija v Brittany-ju, kjer lahko gostje prenočijo v mehurčku v objemu sto let starih hrastovih in kostanjevih dreves. Do balonov se vzpnemo po lestvah, v njem pa so velike okrogle vzmetnice in zavese, ki nudijo intimo.

Mojcej2: “Madrid in Barcelona sta večmilijonski mesti. Jaz bi rezervirala hotel izven centra, ne bi hodila z avtom po mestu. Taki hoteli imajo v večini primerov brezplačno parkirišče. Gledala bi samo, da je postaja metroja blizu. Cene vozovnic javnega prevoza so nizke in bi uporabljala metro. Hitreje, predvsem pa nimaš težav z vožnjo po mestnih ulicah in parkiranjem.”

dihan

Vir: travelaway

Preberi tudi: 9 nasvetov kako do poceni letalske karte


Sledite nam


RSS Ustavi se!