fbpx

Bi spali v mehurčku?

Zanimivosti

Preverilo smo, kje to lahko storite.

Bi spali v mehurčku? Izbrali smo 3 mesta, kjer to lahko storite, obdani z naravo in zvezdami na nebu.

# Attrap’Reves, Francija

Kjer luksuz sreča zunanji prostor. Edinstven mehurček na pisanem podeželju Marseilla. Gostje spijo na kraljevski velikosti postelje pod zvezdami v napihljivem plastičnem balonu, ki ga je zasnoval francoski oblikovalec Pierre-Stephane Dumas. Vsak balon je nekoliko odmaknjen od drugih, individualno opremljen z zakrito kopalnico in teleskopom za opazovanje nočnega neba.

attrap-reves3

# Hotel Aire de Bardenas, Španija

Postavljen v narodnem parku Bardenas Reales nudi obiskovalcem priložnost spati pod milim nebom sredi puščave. Prostori so med seboj povezani s plastičnimi tuneli opremljenimi s kopalnico, elektriko, Wi-Fijem in mini barom.

aire-de-bardenas

# Dihan Evasion, Francija

Dihan Evasion je družinska kmetija v Brittany-ju, kjer lahko gostje prenočijo v mehurčku v objemu sto let starih hrastovih in kostanjevih dreves. Do balonov se vzpnemo po lestvah, v njem pa so velike okrogle vzmetnice in zavese, ki nudijo intimo.

Mojcej2: “Madrid in Barcelona sta večmilijonski mesti. Jaz bi rezervirala hotel izven centra, ne bi hodila z avtom po mestu. Taki hoteli imajo v večini primerov brezplačno parkirišče. Gledala bi samo, da je postaja metroja blizu. Cene vozovnic javnega prevoza so nizke in bi uporabljala metro. Hitreje, predvsem pa nimaš težav z vožnjo po mestnih ulicah in parkiranjem.”

dihan

Vir: travelaway

Preberi tudi: 9 nasvetov kako do poceni letalske karte


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.
 • Kako utišati glas notranjega kritika
  Vsi imamo notranjega kritika. To je glas znotraj nas, ki nam šepeta, da nismo dovolj pametni, močni, sposobni, talentirani, privlačni, izobraženi. S tem prebuja dvom in nezaupanje v naše moči in sposobnosti. Del nas je prepričan, da nas ta glas varuje, zato mu verjamemo. Vendar notranjega kritika lahko tudi utišamo!