fbpx

Bi spali v mehurčku?

Zanimivosti

Preverilo smo, kje to lahko storite.

Bi spali v mehurčku? Izbrali smo 3 mesta, kjer to lahko storite, obdani z naravo in zvezdami na nebu.

# Attrap’Reves, Francija

Kjer luksuz sreča zunanji prostor. Edinstven mehurček na pisanem podeželju Marseilla. Gostje spijo na kraljevski velikosti postelje pod zvezdami v napihljivem plastičnem balonu, ki ga je zasnoval francoski oblikovalec Pierre-Stephane Dumas. Vsak balon je nekoliko odmaknjen od drugih, individualno opremljen z zakrito kopalnico in teleskopom za opazovanje nočnega neba.

attrap-reves3

# Hotel Aire de Bardenas, Španija

Postavljen v narodnem parku Bardenas Reales nudi obiskovalcem priložnost spati pod milim nebom sredi puščave. Prostori so med seboj povezani s plastičnimi tuneli opremljenimi s kopalnico, elektriko, Wi-Fijem in mini barom.

aire-de-bardenas

# Dihan Evasion, Francija

Dihan Evasion je družinska kmetija v Brittany-ju, kjer lahko gostje prenočijo v mehurčku v objemu sto let starih hrastovih in kostanjevih dreves. Do balonov se vzpnemo po lestvah, v njem pa so velike okrogle vzmetnice in zavese, ki nudijo intimo.

Mojcej2: “Madrid in Barcelona sta večmilijonski mesti. Jaz bi rezervirala hotel izven centra, ne bi hodila z avtom po mestu. Taki hoteli imajo v večini primerov brezplačno parkirišče. Gledala bi samo, da je postaja metroja blizu. Cene vozovnic javnega prevoza so nizke in bi uporabljala metro. Hitreje, predvsem pa nimaš težav z vožnjo po mestnih ulicah in parkiranjem.”

dihan

Vir: travelaway

Preberi tudi: 9 nasvetov kako do poceni letalske karte


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.