fbpx

Bi spali v mehurčku?

Zanimivosti

Preverilo smo, kje to lahko storite.

Bi spali v mehurčku? Izbrali smo 3 mesta, kjer to lahko storite, obdani z naravo in zvezdami na nebu.

# Attrap’Reves, Francija

Kjer luksuz sreča zunanji prostor. Edinstven mehurček na pisanem podeželju Marseilla. Gostje spijo na kraljevski velikosti postelje pod zvezdami v napihljivem plastičnem balonu, ki ga je zasnoval francoski oblikovalec Pierre-Stephane Dumas. Vsak balon je nekoliko odmaknjen od drugih, individualno opremljen z zakrito kopalnico in teleskopom za opazovanje nočnega neba.

attrap-reves3

# Hotel Aire de Bardenas, Španija

Postavljen v narodnem parku Bardenas Reales nudi obiskovalcem priložnost spati pod milim nebom sredi puščave. Prostori so med seboj povezani s plastičnimi tuneli opremljenimi s kopalnico, elektriko, Wi-Fijem in mini barom.

aire-de-bardenas

# Dihan Evasion, Francija

Dihan Evasion je družinska kmetija v Brittany-ju, kjer lahko gostje prenočijo v mehurčku v objemu sto let starih hrastovih in kostanjevih dreves. Do balonov se vzpnemo po lestvah, v njem pa so velike okrogle vzmetnice in zavese, ki nudijo intimo.

Mojcej2: “Madrid in Barcelona sta večmilijonski mesti. Jaz bi rezervirala hotel izven centra, ne bi hodila z avtom po mestu. Taki hoteli imajo v večini primerov brezplačno parkirišče. Gledala bi samo, da je postaja metroja blizu. Cene vozovnic javnega prevoza so nizke in bi uporabljala metro. Hitreje, predvsem pa nimaš težav z vožnjo po mestnih ulicah in parkiranjem.”

dihan

Vir: travelaway

Preberi tudi: 9 nasvetov kako do poceni letalske karte


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.