fbpx

11 najbolj vročih vodil milijaderja

Aktualno, Jutranja.

“Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj s tem, da živiš življenje nekoga drugega. Ne bodi ujetnik dogme – ki je življenje z rezultati razmišljanja drugih ljudi. Naj hrup menja drugih ljudi ne zaduši tvojega lastnega notranjega glasu. In najpomembnejše, bodi dovolj pogumen, da slediš svojemu srcu in intuciji, ker nekako že vesta, kaj si v resnici želišpo

1. Če hočeš ustvarjati čarobnost v svetu, jo moraš najprej imeti v sebi.

“Poglej se v ogledalo. Tvoj odnos s samim sabo je napoved vseh odnosov, ki jih imaš s svetom. Zapomni si, da imaš v sebi prvinsko hrepenenje po tišini in samoti – in da se samozavedanje zbudi v tišini.”

Jutranje milijaderjevo vodilo – 1

2. Zbiraj čudežne izkušnje namesto materialnih stvari.

Odločilni dejavniki čudovitega življenja so isti že stoletja: občutek da rasteš in kapitaliziraš svoj človeški potencial; prizadevno delo, ki iz tebe potegne najfinejšo produktivnost in koristi vsemu človeštvu; pomembne povezave s pozitivnim ljudmi, ki dvigujejo tvojo radost; in čas, da počneš stvari, ki hranijo tvojega duha, medtem ko napreduješ skozi dni s srcem, polnim hvaležnosti. “

Jutranje milijaderjevo vodilo – 2

3. Neuspeh povečuje neustrašnost.

Lahko si dovoliš, da postaneš paraliziran od strahu pred zavrnitvijo, ali pa greš v svet in ga osupneš. Oboje pa ne gre. Realnost življenja je, da imaš izredno usodo, ki te roti za pozornost v tej dobi uničujoče zapletenosti. Nehaj zlorabljati svojo veličino, kaziti svojo sijajnosti in zanikati svoj sij s tem, da označiš nekaj, kar ste ti ni izteklo po načrtih, za neuspeh. Vsi vemo, da v vsakem zastoju tiči imenitna priložnost za še večji uspeh. Večkrat reci JA v življenju. Pogum je orožje, ki je kot nalašč za bojevanje z vojskami kesanja, ki razžirajo površno živeta življenja.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 3

4. 4 ustvarjalna orodja

Če hočeš vstopiti v čarovnijo svojega življenja, se moraš začeti zavedati štirih ustvarjalnih orodij, ki vsako od tvojih želja spremenijo v vidni rezultat. Ta štiri sredstva, ki ti bodo pomagala, da boš uresničil čudeže v svetu so tvoje misli, čustva, besede in dejanja. Razgibavaj svoj um, da bo mislil samo take misli, ki služijo tvojemu vzponu k mojstrstvu in sreči. Redno neguj čustva hvaležnosti, pozitivnega pričakovanja in ljubezni do vsega, kar imaš v življenju. Govori samo besede, ki povzdigujejo in vzpodbujajo. In delaj samo tista dejanja, ki so odlično usklajena z junakom v tebi, ki sedi na tvojem najbolj modrem temelju.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 4

5. Nikoli ne podcenjuj moči ljudi, s katerimi se družiš.

Ne verjamem, da je kdo v resnici zloben. No, mogoče kakšen. Ampak dlje ko živim, bolj se zavedam, da je vsakdo od nas izkusil različne stopnje hudega v svojem življenju. In kot sem že prej povedal, samo ljudje, ki trpijo bolečino, drugim zadajajo bolečino. Tisti, ki trpijo, ustvarjajo trpljenje. Posamezniki, ki se obnašajo tako, da ustvarjajo zmedo, so ponavadi sami zelo zmedeni. V resnici zelo trpijo. Nekaj se jim je zgodilo, kar je povzročilo, da se počutijo ogrožene. Dobrota v njihovem jedru se je skrčila in zaprla. Če jim rečemo, da so grozni ljudje, je to površinska sodba. Dejansko je problem veliko globlji, kot se zdi na prvi pogled.je rekel milijarder.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 5

6. Denar je sad velikodušnosti, ne skoposti.

“To stanje je posledica naših brazgotin, povezanih z denarjem. To so programi, skriti globoko v podzavesti. Tja so se nam usedli, ne da bi vedeli za to, zaradi sporočil, ki so nam jih v otroštvu dali starši in drugi pomembni ljudje, ki so vplivali na nas. Njihove izjave, osnovane na napačnih prestavah, ki so se jih sami naučili, zvenijo zelo v slogu, “bodi zadovoljen s tistim, kar imaš” ali “bogati so nepotešeni” ali “denar ne raste na drevesu”. Te besede so v nas posejale temno sebe pomanjkanja že v rosnih letih, ko je na nas najlažje vplivati. Štiri vaje so mi pomagale ustvariti finančno bogastvo: pozitivna pričakovanja, aktivna vera, vedno večja hvaležnost in predaja izjemne vrednosti.”

Jutranje milijaderjevo vodilo – 6

7. Optimalno zdravje povečuje tvojo moč, da ustvarjaš čarovnijo.

Razgibavanje takoj zjutraj je zmagovalec, ko gre za skrb za zdravje. Ta nadvse pomembna dejavnost je zdaj opravljena in naša energija, telo in duh so pripravljeni, da začnejo delati čudeže v tem dnevu.

Ko postane telovadba vsako jutro rutina, smo presenečeni, kako slabo se počutimo, če jo kakšen dan izpustimo. Šele takrat spoznamo, kako smo se počutili, preden smo to navado sprejeli za svojo.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 7

8. Poskrbi, da bo vsako četrtletje boljše od prehodnega.

Zdravilo za ta človeški način obstoja je nenehno višanje osebnih standardov in dviga kakovosti življenja. Poskrbi, da bo vsako četrtletje boljše od predhodnega. Tako delajo velikani in legende. Skozi življenje se pomikaj na vrhunski ravni. Življenje je čisto prekratko, da ne bi zase poskrbel tako imenitno kot le lahko. S tem, ko boljše skrbiš zase, se bodo ustrezno izboljšali tudi odnosi z drugimi, z delovnim področjem, denarjem in svetom nasploh, ker je tvoj odnos z vsem, kar je zunaj tebe. Prikaz tvojega odnosa s samim seboj. Tako to gre.

Sledite nam

Jutranje milijaderjevo vodilo – 8

9. Nihče od nas ne ve, kdaj bo konec.

Piši pisma, sporočila zahvale tistim, ki so ti pomagali, in sporočila spoštovanja za vsakogar, ki po tvojem mnenju potrebuje malo hvaležnosti. Izrazi, kaj si v resnici misliš, in se ne omejuj, s strahom, da boš zavrnjen. Vsak človek, ki ga srečaš, ima s sabo lekcijo, ki se je lahko naučiš, zgodbo in sanje v srcu, ki hrepeni po tvoji podpori.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 9

10. Nebesa na zemlji so stanje, ne kraj.

In vsi veliki uspehi in zasebne radosti so odvisni od tega, koliko se imaš rad. Nizka lastna cena je to, kar te ohranja v okovih dvoma, negotovosti in strahu. Zaradi tega, kar so ti ljudje povedali o tebi v tvoji rani mladosti, tvoja podzavest zanemarja tvoj pogum, tlači tvojo visokost in v okove veže tvojo veličino. Če opustiš lažna prepričanja, za katera misliš, da so resnica, in ko osvobodiš čustvene rane, ki ti prepričujejo, da bi ljubil – in tukaj imam v mislih veliko več od romantike – boš razvil sposobnost, da vso to novo resničnost, o kateri govorim, začutiš. Od nekdaj je tam. Ampak je zaradi umazanega filtra, skozi katerega gledaš svet, ne vidiš.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 10

11. BODI optimist in iskren trgovec z upanjem. HKRATI pa tudi realist.

Življenje je brez dvoma prelestno potovanje. Res je, da vsi spoznamo tudi težke preizkušnje in srčno bolečino. Ampak je v glavnem vse to dobro. Tudi v junaški zgodbi je vedno kak hudobec, pa dobro tragedijo si je tudi vredno gledati. Zato naj bo kratkost življenja v središču zavedanja. Ne odlagaj sreče na takrat, ko boš imel več časa ali ko boš v službi, ki se porodijo iz občutkov, da si tega ne zaslužimo. Ozavesti te občutke in jih nato usmeri stran od svoje orbite, da se boš lahko še naprej dvigal v svoje najbolj vzvišene svetove.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 11

Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani


Sledite nam


RSS Ustavi se!